Sign in to follow this  
Followers 0
rechi

primele imagini cu noul c30

8 posts in this topic

Volvo pregateste o fata identica cu cea a conceptului S60 si pentru modelul compact C30. Primele imagini se pare ca au debutat deja pe internet insa o confirmare oficiala intarzie sa apara.

Dupa ce coupe-cabrioletul C70 a primit fata conceptului S60, un alt model Volvo ar urma sa beneficieze de un facelift binemeritat. Este vorba despre cel mezinul gamei constructorului suedez, care exista deja pe piata din anul 2006. Cu numai doua saptamani inainte de deschiderea portilor Salonului Auto de la Frankfurt, pe internet au inceput deja sa circule primele imagini cu faceliftul noului C30, sustrase din brosurile transmise dealerilor.

Compactul suedez fura blocurile optice fata intalnite pe conceptul S60, forma alungita a acestora si grila frontala restilizata fiind singurele modificari notabile. In partea posterioara micul Volvo va primi o serie de linii mai sportive, vazute deja pe variantele echipate cu pachetul sportiv R-Design.

La interior se asteapta o serie de modificari minore si la imbogatirea echiparilor. Este posibil ca si motorizarile disponibile in gama sa devina mai puternice si mai economice cu cateva procente.

post-1403-12877866091316_thumb.jpg

post-1403-12877866091845_thumb.jpg

post-1403-12877866093602_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

spatele tot ala e.

pot sa-i faca ce vor pe fata, spatele nu-mi place.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E prea focus rs, adica striga prea rau dupa atentie, eu ma asteptam sa faca ceva in genul vechiului 480, spatele e urat cu spume.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ba da arata demential C30 asta. In schimb sunt sigur ca la salonul Auto de la Frankfurt arata mai bine ca in pozele astea de rahat, ca si C70 si Saab 95 Aero. In pozele astea niciodata nu pot arata bine nu stiu de ce, cand le vezi live, atunci parca sunt misto rau.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce inseamna copy/paste ;D

Nu stiam ca a aparut XC30, o fii vreun model nou de la Geely ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0