• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Roberto

Obiect misterios neidentificat ascuns in masina

11 posts in this topic

Astazi m-am pus sa fac curat in masina si cum aspiram sub scaune am gasit acest yoyo ascuns sub scaun, magnetizat de bara de rulaj al scaunului.

E un fel de YoYo metalic, cu arc, pe o parte scrie LCN si pe cealalta are un magnet destul de puternic.

Nu am gasit la scaun vre-un loc de unde ar putea veni, deci ma indoiesc ca e de la scaun ceva.

Am cautat pe net dupa LCN si am gasit doar institutii cu nume care ma sperie  ;D gen : "London Centre for Nanotechnology", "Laboratory of Computational Neuroscience", "Laboratory for Cognitive Neuroscience" etc.

Fraate ce e asta, ma spioneaza astia, vor sa ma cipeze ! ce gizmo inteligent mi-au ascuns astia in masina ?

:D :D :D

post-527-12877866648996_thumb.jpg

post-527-1287786665186_thumb.jpg

post-527-12877866654144_thumb.jpg

Mai mergi pe la biserica Roberto  :D

Cred, ca e un joc yo-yo inscritpionat promo cu logo-ul firmei de cosmetice LCN. Din Germania de la expozitii cu profil de inginerie, detin o groaza de jocuri, pixuri si stilouri, brelocuri, si alte materiale (prostiioare) inscriptionate cu numele firmelor participante. Probabil primul proprietar al masinii tale, daca masina e adusa din Germania, sa fi lucrat la firma LCN...posibil.  http://www.wilde-cosmetics.de/main-menu/ausbildung/lcn-beautyschool.html

P.S.: N-ar strica, sa mergi si pe la biserica...  ;D

Asta este clar voodoo de la chinezi pt. Volvo  ;D ;D ;D