• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Victor111

Polisuri profesionale si Interioare profesionale !

7 posts in this topic

Super preturi !

Dupa dimensiunea automobilului preturile difera de la 300 ron model coupe , 350 ron berlina si pana la 400 ron Jeep !

Serviciul se presteaza in zona Bucurestii Noi !

Se ofera chitanta !

Pentru alte detalii la 0726202329 sau bogdan90_4you@yahoo.com

Nu o lua in nume de rau, cu Jeep vrei sa spui automobile marca Jeep sau "Gip-uri" ?

Mai bine spune-le corect SUV-uri sau ma rog, chiar si "autoturisme de teren" ca sa inteleaga tot omu'.

E mai profi

Sper sa nu o iei in nume de rau ! :D

La un polish este inclus si partea stalpului\rama usii ? Cum deschizi usa ai partea interioara ( cu balamale etc ) care e vopsita si ea.

Polish-ul se face pe toata masina sau doar unde sunt zgarieturi.

Eu nu sunt din Bucuresti dar am cateva zgarieturi si ma documentez cum e treaba cu acest polish.

la bani astia va ofer ieu lustuit+ polish cu pasta 3M :)) nu cu apa de ploaie ;D craiova decit

la bani astia va ofer ieu lustuit+ polish cu pasta 3M :)) nu cu apa de ploaie ;D craiova decit

Sindromul raducioiu  ;)

Cred ca mai degraba e vb de sindromul "Claudiu Raducanu".

Lustuit ca lustuit, da "Ieu la bani" astia... nu mai fac comentarii ca se supara lumea, dar a dracu' gramatica .... ce pretentii sa mai ai la pustii de azi? Macar noi am fost la scoala cu forta si de unii tot nu s-a lipit. Care este ...  :D

"Lustuit" zici a?Foarte bine domle'...O oferta greu de refuzat...