Sign in to follow this  
Followers 0
Guest silviunou

M-am saturat de service-uri

4 posts in this topic

Sper ca am deschis subiectul asta unde trebuie.

Am un Volvo S40 de un an si ceva (e cel din semnatura). Anul asta mi-a ajuns insa. M-am saturat de service-uri si de masina. Ar trebuie sa-mi fac o reteta e calmante si sa ma pregatesc temeinic inainte sa mai merg la vreun mecanic. S-o luam cronologic:

  - la vreo luna si ceva dupa ce-am luat masina, mi-am facut programare la Volvo Bucuresti pentru o diagnoza. M-au programat la o saptamana de la momentul convorbirii telefonice. Am ajuns acolo, am anuntat si m-am pus pe asteptat. SI da-i si-asteapta doua ore pana intra masina la diagnoza. DOUA ORE. De ce naiba trebuia sa-mi fac o programare daca oricum am asteptat atat de mult? Cat asteptam, insa, a venit o cucoana care avea un Volvo nou cumparat de-acolo si care s-a plans ca are nu stiu ce problema. Am auzit foarte clar cand a fost intrebata daca are programare. Nu avea, dar cu toate astea masina ei a intrat in service inainte masinii mele. Da vis.

- prin noiembrie anul trecut, aveam masina parcata in fata magazinului Unirea. Brusc, o tanara domnisoara s-a hotarat ca vrea sa parcheze in fata mea fara s-o intereseze ca Volvo-ul meu ii statea in cale. Rezultatul? Bara fara zgariata, semnal spart si aripa zgariata. Ajung din nou la Volvo. M-au programat in martie 2009. MARTIE. vin in martie. A durat o saptamana si jumatate sa vopseasca aripa si bara si sa inlocuiasca semnalul. Motivul? A intarziat pigmentul.

- august 2009. un tanar pustan de bani gata intra in mine la semafor. Merg la constatare la Allianz, unde am casco, urmand ca ei sa-si recupereze banii de la RCA-ul lui. Biroul de constatari era la Service-ul Opel de la Blvd Ferdinand, prin urmare zic sa las masina acolo, ca doar na, era vb de o bara, cat de greu putea sa fie? Ma rog, vine bara noua, las masina si astept. Dupa cateva zile s-a dus prietena mea sa ia masina pt ca eu nu puteam. Abia a doua zi dimineata am vazut ca bara mea era vopsita in mai mult culori si lipsea aparatoarea de noroi stanga. Ma duc plin de draci la ei, le spun si stabilim sa ma cheme s-o revopseasca. Aparatoarea nu era pt ca aia pe care au comandat-o ei nu s-a potrivit. Da' s-a potrivit aia pe dreapta. Cum vine asta nu inteleg. Oricum, n-au mai apucat sa faca asta pentru ca intre timp m-a mai lovit o tanara domnisoara, tot in bara spate. N-am apucat s-o repar deocmadata.

- Acum doua saptamani mi s-a stricat ambreiajul. Cilindrul de la cutie (sper c-am zis bine). De data asta am dus la un service din Colentina (in spatele OMV-ului de la capatul lui 21). Ieri s-a dus prietena mea sa ia masina (nus cum se face). Ma suna la un mom dat de pe drum si-mi spune ca iese fum pe sub masina! Valeu, zic. Sun mecanicul, care spune ca s-ar putea sa fie lichid de frana cazut pe nus unde, ca i-au schimbat lichidul. Vreo 3 ore mai tarziu ajung la masina, o pornesc si ma duc sa pun benzina (la vreo 500 de m mai incolo). Cand am ajuns in benzinarie iesea fum de sub capota!!! Nici nu m-au lasat sa alimentez si m-au dat afara. Ceea ce mi se pare f normal. Sun din nou la mecanic, ii explic, ne enervam, ne certam, etc. Esenta discutiei e ca el n-a umblat decat la cilindru, ca n-a stricat nimic, nu e vina lui si ca sapt viitoare o sa vada ce are si rezolvam. Plus, el nu s-a plimbat cu ea sa vada daca scoate fum sau nu si nici nu era obligat sa-i faca revizie. Daca ar fi avut bunul simt sa mearga 500 de m cu masina sa vada daca cilindrul ala merge sau nu, si-ar fi data seama ca scoate fum si ceva e in neregua. Dar, l-a durut la basca. Mie mi se pare o chestie logica si simpla. Am adus o masina care nu scotea fum, am luat una care scoate. Ceva s-a intamplat intre timp, nu? In fine, pana la urma a trimis un mecanic, care a constatat ca burduful de la planetara de la cutie (din nou, sper ca am zis bine) e spart si arunca vaselina p-acolo si aia arde asa cu fum. Discut din nou cu mecanicul care imi spune ca poate am luat vreo sarma, poate am avut burduful fisurat si s-a spart dupa ce-am luat-o din service. Mama ei de coincidenta, cum s-a spart el fix dupa ce-am fost in service.  ;D Cel mai nasol este faptul ca masina nu e noua, are deja 126.000 de km, si de-acum incolo o sa tot trebuiasca sa ajuns pe la mecanici pt diverse. Deci, nervi, bani si distractie maxima. Ma gandesc serios la bicicleta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

du-te la brasov , la service-ul volvo de acolo. fa-ti programare si-o vor respecta.

preturile sint tot alea din bucuresti, insa treaba e mai buna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca nu gasesti un mecanic care sa se ocupe de masina ta in particular.Pe langa ca te va costa mai ieftin , eu zic ca vei fi si multumit.Intreaba prietenii, vecinii, imposibil sa nu gasesti pe cineva pasionat ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

poti incerca si aici www.la-service.ro. Calitatea maxima, preturi bune la piese, oameni seriosi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0