• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Roberto

Schimba scrumiera de S40\V50\C30\C70 cu pusculita ( Coin Holder )

4 posts in this topic

Masina mea a venit cu scrumiera in consola centrala, dar cum eu nu sunt fumator si la mine in masina nu se fumeaza sau mananca nu prea am la ce sa o folosesc in afara de cos de gunoi.

Am vazut ca exista si pusculita pentru banutii de parcare ( Coin Holder ) care mie mi-ar fi utila

Poate unii dintre voi aveti acea pusculita venita cu masina si doreste un schimb cu o scrumiera.

http://vparts.dealerfit.com/store/images/volvo/08c30CoinHolder.jpg

Ai reusit pana la urma schimbul? ;D...nici mie nu imi este prea utila...

eu am demontat tot sistemul si am facut o mica''magazie'' de acte bani si diverse,se scot foarte usor,ma refer si la rama pt suportul de pahare

Nu nu am rezolvat nimic ! Chiar nu m-a mai interesat  :D.

eu am demontat tot sistemul si am facut o mica''magazie'' de acte bani si diverse,se scot foarte usor,ma refer si la rama pt suportul de pahare