• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
misu_servici

Rola de la cureaua de alternator

2 posts in this topic

In sfarsit am reusit si am ajuns la mecanic si am schimbat rola de la cureaua de la alternator si 2 bucse la bratele fata.Cand am schimbat cureaua de la alternator acum cateva saptamani mecanecul mi-a descoperit joc la o rola de aici rezultand si un fluierat aproape inexistent la relanti dar tot mai accentuat cu cat crestea turatia.Inginerul de la acel service mi-a ascultat cu un fel de stetoscop si si-a dat cu parerea ca zgomotul ar fi de la pompa de servodirectie, lucru care mi-a cam ridicat parul stiind cat de costisitoare e una noua.

Bine ca a fost numai acea rola si a disparut acel zgomot enervant.

Dap, aceeasi problema rezolvata insa cu niste vaselina la rulmentul rolei. Tin sa precizez ca treaba e doar temporara. Peste vreo luna o schimb si eu cu tot cu curea si rola intinzatoare. Macar asa ma stiu scapat de griji.

Ma bucur ca s-a rezolvat.