yonutz_2010

cod de eroare

7 posts in this topic

fratilor eu unul nu am inteles nici o data cum se citesc codurile de eroare dar la mine daca bag la pinul doi pilpaie ledul iar la pinul 5si 7se aprindenumai daca apas eu pe butonul ala ce poate fi si asta cu contactul pus cine poate sa ma ajute si pe mine ii sunt profund recunoscator va rog ajutatima si pe mine sa inteleg ce inseamna si cum este corect sa se faca diagnoza ce trebuie facut  va multumesc  ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se face in felul urmator:Se pune contactul,se baga firul in pinul dorit si se tine apasat cam maxim 2-3 sec pe butonasul acela si apoi se elibereaza si atunci trebui sa numeri de fiecare data,de cite ori se aprinde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

fratilor eu unul nu am inteles nici o data cum se citesc codurile de eroare dar la mine daca bag la pinul doi pilpaie ledul iar la pinul 5si 7se aprindenumai daca apas eu pe butonul ala ce poate fi si asta cu contactul pus cine poate sa ma ajute si pe mine ii sunt profund recunoscator va rog ajutatima si pe mine sa inteleg ce inseamna si cum este corect sa se faca diagnoza ce trebuie facut  va multumesc   ???

Daca ledul pilpaie continuu ai ceva probleme . Metoda descrisa de @jhon81 e corecta . Incearca sa resetezi computerul . Pune contactul fara sa pornesti masina scoate bornele de la baterie si las-o vreo 30 min . Pune bornele inapoi la baterie si incearca din nou metoda lui @jhon81 . Daca se comporta la fel cum ai descris mai sus ai vreun scurt pe undeva . Motorul merge normal ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am un volvo 460 din 1993. Imi da o eroare 3 - 1 - 3, ce inseamna?

Edited by perluta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca eroarea e la pinul 2(motor), 3-1-3 zice de solenoidul de la valva canistrei de carbon sau circuitul acesteia.

Miroase a benzina in masina?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now