• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Dana

PROBLEME OGLINZI EXTERIOARE

6 posts in this topic

Buna ziua,

am o problema la oglinzi care nu mai functioneaza

pot sa le rabat total dar cind vreau sa le potrivesc nu mai functioneaza nici una :( - nu misca nimic, nu face nici zgomot

ma gindeam ca e o problema de vreo siguranta, dar n-am gasit in carte nici o siguranta pentru reglarea oglinzilor...

poate sa ma ajute cineva inainte sa ajung la cei de la volvo ? (n-as vrea sa dau o carutza de bani daca e ceva simplu ce pot remedia si eu)

multumesc frumos

Dana

Buna!

Aceiasi problema o au toate masinile cu oglinzi rabatabile, indiferent de marca. Incearca, dupa ce le indrepti, sa apesi usor pe oglinda pina auzi un clic apoi incearca sa le reglezi, la mine a functionat. Daca nu merge asa, mergi la un atelier electric sa verifice sigurantele, la volvo â€intri in faliment„

Multa bafta!

@Dana da mai multe detalii despre masina si de unde esti

Daca esti din Buc te pot ajuta ca am tot ce trebuie sa o diagnosticam

Aceiasi problema o au toate masinile cu oglinzi rabatabile, indiferent de marca.

Imi permiti sa... zambesc?  :smile:

Buna!

Aceiasi problema o au toate masinile cu oglinzi rabatabile, indiferent de marca. Incearca, dupa ce le indrepti, sa apesi usor pe oglinda pina auzi un clic apoi incearca sa le reglezi, la mine a functionat. Daca nu merge asa, mergi la un atelier electric sa verifice sigurantele, la volvo â€intri in faliment„

Multa bafta!

perfect a mers!

am fost plecata din tara si n-am apucat decit acum sa rezolv problema... a functionat repede.

multumesc frumos pentru raspuns .

@ DETONATOR

provincie

multumesc frumos

Salut, 

A mea oglinda de pe partea soferului nu se rabateaza electric :( , doar manuela.