• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

JAD

Membru
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Good

About JAD

 • Rank
  Junior
 • Birthday 03/12/1985

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie BUCURESTI
 • Auto XC90
 • Fabricatie 2007
 • Fabricatie2
 1. Sunt informatii mai mult sau mai putin utile si mai mult sau mai putin corecte oferite gratuit populatiei. Daca vrei sa cumperi o masina care e in tara de ceva timp sigur vrei sa intrii si aici sa vezi daca corespund datele. Nu cred ca tinta lor erau importatorii de auto rulate, acestia modificand numarul kilometrilor inainte de a trece pe la RAR sau ITP.  
 2. Volvo

  Salut,  Sa o stapanesti sanatos, te asteptam cu poze si prezentarea masinii la rubrica "hai sa ne cunoastem" Limba meniului din cate stiu se poate schimba la Bogdan Gutu (Bucuresti), gasesti contact prin forum. Jocul poate veni din capetele de planetare, am auzit ca e o problema comuna la XC60 dar trebuie verificata la un service, poate fi din caseta, bielete directie, capete de bara, anvelope sau cine stie ce .
 3. cu cheia de rezerva face la fel ?
 4. Salut,  Verifica si bateria cheii.
 5. xc70 vs xc90

  Daca acele sute de metri parcurse zilnic sunt ca in prima poza e ok Volvo. Daca sunt ca in a 2-a nu mai e ok.
 6. xc70 vs xc90

  Volvo nu e masina de coclauri, sistemul 4x4 cu haldex in general e cam de jucarie , iti trebuie ceva zdravan pe partea mecanica, bucsaraie, sasiu separat, reductor, selectie transmisie 2x4, 4x4, macar diferentialul central blocabil. Recomandari- Rexton, Kyron, Pathfinder, Navara, L200, Pajero, Land Cruiser.  
 7. Cati km aveti in bord?

  XC90 2007 D5 6 auto , 240 000 km,  Totul in ordine. 
 8. xc70 vs xc90

  Salut,  Din punct de vedere mecanic sunt foarte similare, impart aceleasi platforme, motoare si transmisii. Xc 70 are un consum mai bun si se misca mai bine fiind mai joasa, mai aerodinamica si mai usoara. XC 90 are mai mult spatiu si poate putin probabil ceva mai sigur la impact, uzura mai mare pe artculatii, cutie sau frane fiind mai grea. la 90 ar mai fi si costurile colaterale nesemnificative, spalatorii, vulcanizari etc. cu taxe de jeep. E subiectiva treaba, du-te sa le vezi pe ambele si ia-o pe cea care ti se pare potrivita pentru nevoile tale.
 9. Garnitura capac valve

  Desi s-a rezolvat de cateva luni am omis sa scriu aici, s-a rezolvat cu garnitura originala.
 10. Anvelope Volvo S80 D5AWD

  Salut,  Poti pune rotile de 19" si te prezinti la itp cu cele de iarna de 17". Pe talon nu scrie dimensiunea rotilor si daca nu ies in evidenta, echipajele nu vor avea o problema cu ele.  Acaretul meu e echipat cu roti de 235/65/17 iarna si 255/50/19 vara, ambele trecute in carte, cu cele de 19 iti cam clantane articulatia, caseta si nu in ultimul rand dintii. Avantaje- arata ceva mai bine :). In locul tau as pune dimensiunea maxima specificata in carte, 18" just to be safe.  Seara buna.
 11. Schim ulei grup xc90

  Salut,  Da, se schimba uleiul din grupul spate si din grupul fata. daca nu stii sa fi fost schimbat si masina are peste 60-70k km schimba-l. Odata cu schimbul uleiului din grupuri se schimba si uleiul din Haldex + filtru + curatare pompa Haldex. Poti afla daca merge sistemul 4x4 urcand masina pe un elevator, pornesti in drive (cutie auto) si trebuie sa plece si rotile din spate, daca nu se intampla asta mergi la un service care cunoaste brand-ul, poate fi bucsa de la unghiular uzata, sau probleme pe partea electrica-pompa de ulei Haldex defecta,  calculatorul Haldex defect(dar ar trebui sa ai erori). Daca nimic nu e defect ar trebui sa te coste undeva pana in 1000 de lei schimbul de ulei grupuri, filtru haldex si uleiul Haldex.  
 12. Fum negru esapament

  Am un vecin cu XC60 T6 2014, tot negre sunt.
 13. Fum negru esapament

  Salut,  Poti verifica in 2 minute tevile de esapament ale masinilor din parcare si poti face o comparatie, eu zic ca e normal, ale mele sunt negre, ale tuturor sunt negre indiferent de anul fabricatiei sau marca. 
 14. Volvo xc90 2008 lift kit

  Salut,  Care este scopul acestor modificari, ce nevoi ai de consideri ca te-ar putea ajuta ?