Posted 7 Apr 2010 · Report post Salutare.Am auzit astazi ca Daimer s a aliat oficial cu Renault si Nissan pentru a fabrica motoare de generatie mai noua.http://www.ziare.com/business/afaceri/04-06-2010/renault-nissan-si-daimler-se-aliaza-1007679 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2010 · Report post nu stiu ce sa zic...Daimler e o firma cu renume si tot ei au lucrat cu merceres pt prima masina din 1886, surprinzatoare schimbare de situatie.stiu anumite chesti despre Daimler din istorie pe cand lucrau cu mercedes si daca tot e vb aici de ea . pana la urma acum cine face firma si ce masini au facut in ultima vreme?( scuzati ca nu e prea bine formulata intrebarea) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2010 · Report post Daimler detine printre alte maruntisuri Mercedes-Benz, Smart, Maybach si AMG Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2010 · Report post Pai nu poate da decat ceva bun pentru utilizatorii celor 3 marci.Se aduna informatiile de la toti, se baga intr-un bol, se amesteca si vor scoate niste motoare mai bune, niste cutii, niste etc.La fel a facut PSA (Peugeot/Citroen) cu Ford si au iesit motoarele de 1,6 si 2,0 TDI (HDI) astea care sunt si la Volvo, sau BMW cu PSA si a iesit motorul ala turbat de pe Mini pe masinile PSA sau dieselurile celor de la BMW au "imprumutat" de la PSA.Exemplele sunt multiple si e o politica veche. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2010 · Report post Daimler detine printre alte maruntisuri Mercedes-Benz, Smart, Maybach si AMG alea da maruntishuri mi-asi dori si eu sa am o farama din maruntisurile alea ( un SL63AMG sau se poate si un brabus)) Share this post Link to post Share on other sites