Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

Probleme pompa transmisie

4 posts in this topic

Cum bine ne-au obisnuit cei de la PSA cu motoarele lor problema e urmatoarea:

Uneori la pornire se balbaie motorul si refuza sa porneasca alteori porneste la sfert fara nici un fel de problema ca si cand nimic nu ar fi in neregula.Am dus-o la mecanic si dupa 2 zile de studii mi-a spus ca e problema de la pompa de transfer ca se blocheaza paletii cateodata si de acolo si beleaua.Mi-a spus ca a mai intalnit problema asta la pompele Siemens si ca la unele s-a putut degripa paletii la altele nu ca daca au apucat sa faca sant pe nu stiu ce perete nu mai e nimic de facut cu ea,urmeaza sa o desfaca zilele astea si sa imi dea verdictul.

Acum va cer si voua un sfat,eventual un pret la o pompa SH,un pret la una noua desi banuiesc ca e destul de piperat.

Orice sfat e binevenit!Va multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai cam asa face si a mea...se balbaie/se zgaltaie intr-una pana porneste si uneori scoate si un nor de fum cand porneste...inainte se intampla sa porneasca si bine si rau,dar in ultima perioada porneste numai asa chinuit...din pacate inca nu am ajuns la service inca...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se pare ca s-a rezolvat problema.A fost din cauza electromotorului care era pe duca.Mi-a schimbat nu stiu ce bucsi prin el si acum merge si porneste brici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si uite asa schimbai pompa fara sa fie nevoie. Uneori e mai bine de mers la o reprezentanta, pentru verificare chiar daca nu repari acolo. Fiecare marca are chichitele ei si un mecanic care nu e "acomodat cu marca" incepe si bajbaie. Desigur bajbaie in cap caci tie iti da un verdict "sigur" de nu mai dormi 2 nopti. Eu dupa unii trebuia sa schimb motorul pentru o electrovalva de 200 ron.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0