• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marian78

Turbina 16T + jante pe 16

29 posts in this topic

Pai nu stiu ce sa zic  ,uitativa si voi la dotarile "bestiei" mele sa vedeti acolo investitii:

Motor S60T5 ...B5234T3 cumparat de la Ionut (Falticeni)... 2900 RON (din el am luat doar vilbrochenul+biele+pistoane)

Modificat turbina 16T ->19T.....~900 RON

Reconditionat turbina 16T (nu era obligatoriu.... am zis ca o pastrez de rezerva.. cine stie cum ma lasa 19T-ul)...~900RON acum o vand tot cu 900RON caci vreau faruri mai bengoase.

Intercooler montat in fata+tubulatura de aluminiu de 63+silicoane albastre+BOV .....~1500 RON........ MERITA!!! toti banii.

Strut bar OBX .............300 RON

Amortizoare Monroe pe ulei fata 700 RON

Arcuri H&R............ 750 RON

Cauciucuri NEXEN (recomand ..... confortabile... zgomot redus la rulare....compozitie destul de moale) 225/45R17 4 bucati .............1400 RON

Evacuare (facuta de subsemnatul) cu downpipe de 3" + catalizator Magnaflow+teava de 63+ toba finala Carub ( e bunicica) ............~1700 ron

Pompa benzina Walbro 255..... 550 RON

Alte maruntisuri (flanse amortizoare  ,caseta directie , bujii NGK iridium ,suporti motor , set garnituri ,etc)..........2000 RON

Urmeaza softul......RACINGCODE..........cu tot cu deplasarea pana la BUC ~2200 RON

Filtru aer carcasa BMC ..... 300RON

Deci.........TOTAL :   16150 RON !!!

E mult?? putin??

Mariane - 800 RON turbina si teava ? Nu am mai mult... Daca e ok, da-mi un PM sa vedem cum facem.

P.s Mai trebuie facuta (atunci cind pun turbina de 16) vreo modificare la traseele/mufele de apa/ulei, sau totul se pune simplu ?