• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
feraru3333

EMIGRARE NEW ZELAND

7 posts in this topic

care stii ceva despre subiect?

amici care sint acolo?

orice info e bine venit

Merg si eu cu tine. Ma iei? :D

Asta stiu eu despre New Zeland. Ca VREAU SI EU!!! Poate obtinem reduceri de grup  ;D

Eu am auzit ca i greu de obtinut un loc de munca,daca nu ai calificare facuta acolo , plus ca trebuit sa stii limba bine,altfel ii foarte greu.Locuri de munca sunt,chiar mai multe ca n Irlanda ,iar chiriile sunt acceptabile.Succes!

Limba pe care tre' s-o stii e engleza aia australiana.

http://www.chance-tim.20fr.com/index.html

Este o firma din Timisoara care am inteles ca este acreditata de guvernul neo-zeelandez pentru recrutare de forta de munca. Tot pe acest site gasiti si o lista cu meseriile cautate acolo.

Succes.

Este greu sa ramai acolo. Am doi prieteni care au fost acolo, au cheltuit o gramada de bani si.... sunt in tara acum. Trebuie sa te interesezi foarte bine. Este un punctaj care trebuie indeplinit. Daca nu-l indeplinesti din start uita.

Am gasit eu ceva.

-

-