• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iulirx

jenti rs "19, cred ca le dau...

4 posts in this topic

cred ca am sa dau jentile de pe rs. (focus rs), cu tot cu cauciucuri. (e vorba de jentile oem, cu care a venit masina)

nu sint lovite, cauciucurile sint contisportcontact 2 uzate ca pentru 15k (mai tin 15 k)

8,5jx19.

vreau sa imi iau pentru iarna niste jenti si cauciucuri pe 18.

stiu ca e posibil sa se potriveasca pe anumite tipuri de volvo. nu sint acasa, deci nu stiu inca datele tehnice (distanta intre gauri, offsetul)

daca e cineva amator sa zica.

pret extraordinar de negociabil NUMAI pentru membrii clubului, NUMAI daca le monteaza pe masina.

(nu astept prea mult, daca nu e nimeni p-aici sa le ia, ori nu le mai dau, ori le pun la vinzare in alta parte)

sa auzim de bine !

sunt interesat eu de ele daca merg pe S40 2.5T din 2004.

spune-mi un pret.

Jantele lui IuliRX au alezajul central de 63.4mm, asta inseamna ca merg pe toate maÈ™inile Volvo platforma P1, adică C30, S40_II, V50, C70_II .

Nu merg pe Volvo platforma P2 sau cele mai vechi decât dacă se măreÈ™te alezajul central al jantei .

Spor la vânzare, sper să ajute informaÈ›iile .