Sign in to follow this  
Followers 0
sfc

Horoscop comic

3 posts in this topic

E FOARTE HAIOS  IN SPECIAL CAND CITESTI HOROSCOPUL ALTORA 

Berbec (21.03-20.04)

Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăÅ£ănării ÅŸi încăierărilor.

Animalul sacru: bărzăunul

Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experÅ£i în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul ÅŸi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar ÅŸi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie ÅŸi iniÅ£iativă, sunt atât de grăbiÅ£i ÅŸi de ocupaÅ£i, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înÅ£elepciunea lor nemărginită, ÅŸtiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalÅ£i. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îÅŸi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi ÅŸi sunt clienÅ£i fideli ai service-urilor ÅŸi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieÅ£ii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.

Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.

Pizza magică: Diavolo.

Medicamentul norocos: energizantele

Taur (21.04-21.05)

Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei ÅŸi a lascivitătii,

Animalul sacru: vaca indiană

Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate ÅŸi perseverenÅ£ă, de fapt două modalităÅ£i de exprimare a lipsei de imaginaÅ£ie.. Universul lui se mărgineÅŸte la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. NoÅ£iunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn - dacă a apucat într-o direcÅ£ie, aÅŸa o Å£ine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic ÅŸi intelectual prea mare pentru lenea lui. ÃŽn ciuda obtuzităÅ£ii, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când îÅŸi apără pielea sau vrea să obÅ£ină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robusteÅ£e, Taurul ascunde o abominabilă laÅŸitate.

Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, porn-star,degustător de maioneză..

Pizza magică: Rusticana

Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)

Gemeni (22.05-21.06)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii ÅŸi nevricalelor.

Animalul sacru: papagalul

Personalitate: Gemenii sunt isteÅ£i ÅŸi foarte adaptabili, cu alte cuvinte niÅŸte oportuniÅŸti lipsiÅ£i de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării ÅŸi pot să te mintă în faÅ£ă fără să clipească. Sunt drăgălăÅŸenia întruchipată când vor să obÅ£ină ceva ÅŸi de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni ÅŸi îndemânatici, dispar când Å£i-e lumea mai dragă ÅŸi pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. ÃŽÅŸi scot din minÅ£i ÅŸefii ÅŸi consorÅ£ii, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. ÃŽn dragoste, sunt deschiÅŸi tuturor posibilităÅ£ilor ÅŸi ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendinÅ£a de a-ÅŸi exprima pasiunea uitându-se pe pereÅ£i.

Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.

Pizza magică: Calzone.

Medicamentul norocos: gargara.

Rac (22.06-22.07)

Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor ÅŸi născocirilor.

Animalul sacru: lipitoarea

Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viaÅ£ă e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit ÅŸi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-ÅŸi rezolve interesele.. ZâmbeÅŸte graÅ£ios, înÅŸiră verzi ÅŸi uscate ÅŸi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască ÅŸi slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rataÅ£i pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. ÃŽÅŸi iubeÅŸte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi… ÃŽn dragoste este adeptul romantismului siropos ÅŸi leÅŸinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste ÅŸi ÅŸantaje sentimentale..

Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.

Pizza magică: Quattro formaggi.

Medicamentul norocos: alcoolul

Leu (23.07-22.08)

Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului ÅŸi îngâmfării.

Animalul sacru: pupăza

Personalitate: Leul este un lider înnăscut ÅŸi, ca toÅ£i liderii, se înalÅ£ă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simÅ£ decât el. SubordonaÅ£ii îi acordă respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maximă plăcere. AmbiÅ£ie! ca nimeni altul. consideră că a atins poziÅ£ia cuvenită doar atunci când nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubeÅŸte atât de mult pe sine încât îÅŸi pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este aÅŸa de obsedat de onoruri că, dacă primeÅŸte o cupă la campionatul de ÅŸotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenÅ£ia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părÅ£ile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult ÅŸi arată cu degetul mijlociu ca să-ÅŸi expună mai bine diamantul de multe carate. ÃŽn dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal ÅŸi la fel de discret o trompetă cu amplificator.

Meseria potrivită: împărat, ÅŸef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher

Pizza magică: Quattro stagioni..

Medicamentul norocos: toxina botulinică.

Fecioară (23.08-22.09)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii ÅŸi a isteriilor.

Animalul sacru: ciocănitoarea

Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situaÅ£ie critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e ÅŸi metodica punctuală ÅŸi perfecÅ£ionistă, sfârÅŸesc prin a-i scoate pe toÅ£i din pepeni. Obsedată de igienă, detalii ÅŸi clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece duÅŸumelele periuÅ£a sau să pună rufele în maÅŸina de spălat nu doar pe culori, ci ÅŸi ordine crescătoare ÅŸi alfabetică.. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii ÅŸi pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor ÅŸi regulamentelor pe puncte, subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existenÅ£a. Scurt, orice fecioară veritabilă este: 1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-ÅŸi bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicară; 3. ipohondră: 4.cicălitoare: 5. cărpănoasă: 6. maniacă: 7. absolut necesară (din păcate). ÃŽn dragoste, are căldura unei frapiere ÅŸi fantezia unui birocrat..

Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecÅ£ie, sora medicală (sau frate)..

Pizza magică: funghi.

Medicamentul norocos: toate, fără excepÅ£ie

Balantă (23.09-22.10)

Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei ÅŸi lascivităÅ£ii.

Animalul sacru: bibilica

Personalitate: BalanÅ£a are certe înclinaÅ£ii intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, ÅŸi un înalt simÅ£ artistic, reflectat în flerul cu care-ÅŸi asortează pantofii cu lenjeria. Plină de graÅ£ie ÅŸi eleganÅ£ă, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul ÅŸi armonia, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneÅŸă ÅŸi n-are principii ferme. Despre BalanÅ£ă se mai spune că este o bună colaboratoare ÅŸi sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluÅ£ii, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. ÃŽn lipsa lui, se acceptă ÅŸi mărturiile apropiaÅ£ilor, adânc îngrijoraÅ£i de viteza cu care-ÅŸi schimbă părerile ÅŸi de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viaÅ£a ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.

Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.

Pizza magică: Capricciosa.

Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.

Scorpion (23.10-21..11)

Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor ÅŸi paranoiei.

Animalul sacru: vipera

Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele ÅŸi ghinioanele. Are emoÅ£ii intense, idei fixe ÅŸi puterea de a deochea.. Este atât de încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur. Chiar ÅŸi cei apropiaÅ£i sunt profund afectaÅ£i, de unde ÅŸi bafta pe care o are la moÅŸteniri. Åžtie ce vrea, dar caută să obÅ£ină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine îÅŸi otrăveÅŸte duÅŸmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi ÅŸi conspiraÅ£ii. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile ÅŸi să-i manipuleze pe ceilalÅ£i. ÃŽi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindcă ÅŸtiu că n-are mamă, tată sau scrupule, ÅŸi atacă subversiv, sub centură.. ÃŽn dragoste, este un gelos ÅŸi posesiv, care-ÅŸi scoate din minÅ£i perechea cu bănuielile ÅŸi cu gusturile lui anormale.

Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.

Pizza magică: Siciliana.

Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună..

Săgetător (22.11-21.12)

Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor ÅŸi a glumelor proaste.

Animalul sacru: grangurul

Personalitate: Săgetătorul este un inconÅŸtient optimist, a cărui specialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotÅŸtiutor, face glume proaste ÅŸi râde fără rost. Este un snob care-ÅŸi poartă hainele cu etichetele pe-afară ÅŸi se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-ÅŸi Å£ină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră maÅŸinile, pe care le conduce cu plăcere ÅŸi cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc ÅŸi trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodiacul doar cu 11 zodii. Când se îndrăgosteÅŸte, iubeÅŸte cu foc, din toată inima. Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.

Meseria potrivită: parlamentar, sociolog, pocherist, paraÅŸutist, turist.

Pizza magică: Hawaiana.

Medicamentul norocos: laxativele.

Capricorn (22.12-20.01)

Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii ÅŸi anchilozării.

Animalul sacru: catârul

Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moÅ£ul ierarhiei ÅŸi-ÅŸi urmăreÅŸte interesele cu îndârjire de buldog. PerseverenÅ£a cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viaÅ£ă. ÃŽncăpăţânarea lui este monumentală - mai mare ca a Berbecului ÅŸi a Taurului, care sunt, totuÅŸi, niÅŸte vietăÅ£i relativ normale. Åži la capitolul rezistenÅ£ă stă bine - în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puÅ£inii supravieÅ£uitori, alături de ÅŸobolani ÅŸi insecte. Grozav de suspicios ÅŸi sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. DeÅ£ine un stoc impresionant de temeri ÅŸi complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să ÅŸi le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghiÅ£it o coadă de cazma…, fiind din cale-afară de plictisitor, îÅŸi găseÅŸte greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.

Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.

Pizza magică: Margherita

Medicament norocos: antidepresivele.

 

Vărsător (21.01-19.02)

Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor ÅŸi ciudăÅ£eniilor.

Animalul sacru: ornitorincul

Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate fiinÅ£e de pe Terra, ceea ce explică frecvenÅ£a mărită cu care sunt răpiÅ£i de marÅ£ieni. Nu se ÅŸtie totuÅŸi dacă aceÅŸtia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacÅ£ii imprevizibile ÅŸi fac totul pe dos faÅ£ă de restul omenirii. Se spune că sunt deschiÅŸi la nou, le place să experimenteze ÅŸi au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a maiauzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase ÅŸi îi doare în cot de părerea celorlalÅ£i. ÃŽn plus, sunt deosebit de agitaÅ£i, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-ÅŸi pună în practică proiectele utopice ÅŸi iniÅ£iativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximumdouă ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă… !

Meseria potrivită: futurolog, revoluÅ£ionar, guru, vânzător de gogoÅŸi.

Pizza magică: Napoletana.

Medicamentul norocos: sedativele.

Pesti (20.02-20.03)

Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei ÅŸi dependenÅ£elor.

Animalul sacru: balena

Personalitate: PeÅŸtii sunt niÅŸte vieÅ£uitoare blânde ÅŸi buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. ÃŽn capul lor este un talmeÅŸ-balmeÅŸ de impresii ÅŸi intuiÅ£ii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experÅ£i în abureală ÅŸi îmbrobodire. Se spune că sunt creativi ÅŸi talentaÅ£i, ceea ce înseamnă că producÅ£iile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalÅ£i, încât le anihilează puterea de discernământ.. Foarte sociabili din fire, se înÅ£eleg de minune cu animalele, handicapaÅ£ii, delincvenÅ£ii ÅŸi spiriduÅŸii de casă. Misterele ÅŸi superstiÅ£iile exercită asupra lor o mare fascinaÅ£ie: admira grozav iscusinÅ£a cu care îÅŸi apără intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară îÅŸi îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. PeÅŸtii se îndrăgostesc total ÅŸi iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau… de câte persoane nu trebuie!

Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curăÅ£itor de piscine, hipiot, medium, traficant.

Pizza magică: Tonno.

Medicamentul norocos: Untura de peÅŸte

Share this post


Link to post
Share on other sites

la mine-acasa inseamna ca e jaleeeee....

dintr-un vinzator de gogosi si o dresoare au iesit un porn-star si-o calugarita....

deci niciunul nu se casatoreste ! am scapat !

da' lasa ca iau un sedativ, sa-mi treaca !

:D :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maaaaaaaaaaaaama ce tare e! Am ras cu lacrimi :yahoo:

Io sunt taur (NoÅ£iunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn - dacă a apucat într-o direcÅ£ie, aÅŸa o Å£ine. )....si nevasta-mea Varsator (Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase ÅŸi îi doare în cot de părerea celorlalÅ£i. )!

Hehehe, foarte tare! Multam sfc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0