• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
tudor75

Lista cu coduri de motoare pe S60

9 posts in this topic

Salutari tuturor. M-ar interesa o lista a codurilor (eventual si specificatiilor) de motoare puse pe S60 actualizata. Am gasit una pe forum, dar sunt niste motoare lipsa (de exemplu benzina 2.5l de 209 CP).  Intentia este de a determina care sunt euro 4.

Multumiri de pe acum.

Mii de multumiri.

Bazandu-ma pe lista din link-ul de mai sus si pe lista de motoare Euro 3 a RAR http://www.rarom.ro/cs-uploads/Liste_euro3.pdf, rezulta ca sunt Euro 4:

- S60 2.5T de 209/210CP, din 2003;

- S60 T5 de 260CP, din 2004;

- S60 R TOATE ::)

- Dieselurile toate exceptand D5 de 163CP.

Mentiune: RAR-ul lucreaza la lista de vehicule Euro 4 si poate unele modele lipsa vor fi avansate.

eu nu m-as increde in totalitate in lista de la rar. motorul meu b5244s a iesit euro4.

eu nu m-as increde in totalitate in lista de la rar. motorul meu b5244s a iesit euro4.

De aceea am pus si mentiunea ;) Am mai vazut ca si altii au avut astfel de surprize placute. Din ce an e masina ta?

A mea e din 2001 si tot E4 a iesit dar numai la noi, acum daca aduci una este bagata la E3 adica acolo unde trebuie sa fie dupa 2005 este un pic altfel motorul B5244S  si este EURO 4 cu acte in regula . 

Posibil .

Dupa putere pare 2.0T dar in acest caz nu trecea omul in anunt 2500cmc .

Pune mana si suna dar mai mult ca sigur e 2.4 .