• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

russelheim

Produc/reproduc Si Imbrac Elemente/piese auto/moto fibra de carbon sau sticla

5 posts in this topic

Produc/reproduc(copiez) piese auto-moto din fibra de carbon sau carbon/kevlar sau fibra de sticla, imbrac orice piesa in fibra de carbon , fibra nu autocolant , construiesc incinte subwoofer (fibra de sticla) . Pentru piesele/componentele ce urmeaza a fii reproduse am nevoie de piesa originala (cat de cat intregi , ex : carene ) ca sa pot face matrita . Momentan nu am o lista de preturi ,preturile variaza in functie de marimea piesei si materialul folosit .(1mp fb de sticla- aprox 15 20 lei , 1mp fibra de carbon 45 euro , plus chimicale)

Postati va rog o poza cu piesa in pricina ca sa imi fac o idee cam ce vreti .

Eu sunt din Constanta . Detalii aici pe forum , pm, sau mess russelheim

Cu tine am vorbit pe un alt forum despre bara de Volvo 850 nu ?

P.S. trebuia sa postezi la ultima sectiune .