• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
mgg

Eliminare filtru particule XC90

8 posts in this topic

Salut

a mai facut cineva? am tot citit ca este o pacoste mai ales pt cei care merg preponderent in oras deoarece nu are timp sa-si faca acel ciclu de curatare. trebuie sa-mi fac ITP-ul zilele astea si dupa ma gandeam ca urmatorii 2 ani sa nu mai salvez planeta.

Salut

a mai facut cineva? am tot citit ca este o pacoste mai ales pt cei care merg preponderent in oras deoarece nu are timp sa-si faca acel ciclu de curatare. trebuie sa-mi fac ITP-ul zilele astea si dupa ma gandeam ca urmatorii 2 ani sa nu mai salvez planeta.

Nu stiu daca a mai facut cineva stiu ca se poate scoate si se rescrie softul sa nu mai citeasca nimic de la senzorul de presiune.Parerea mea este sa nu-l scoti,cu cat dai la resoftat faci la regenerari de te plictisesti.

Vezi aici http://www.rbn-tuning.ro/noutati-rbn-chip-tuning/produse-chiptuning-oferte/109-noutati-chiptuning.html

multumesc!

afara vazusem dar la noi nu gasisem. oricum vad ca si la RBN e la capitolul noutati. poate si-a facut cineva de aici si ne poate spune. contra-indicatii si la anularea valvei EGR?

multumesc!

afara vazusem dar la noi nu gasisem. oricum vad ca si la RBN e la capitolul noutati. poate si-a facut cineva de aici si ne poate spune. contra-indicatii si la anularea valvei EGR?

Suspendarea EGR-ului nici sa nu te gandesti.Vezi ca gasesti info pe forum despre suspendarea EGR.

Daca anulezi DPFul soft sunt 2 probleme:

1. trebuie anulat si fizic, adica scos DPFul afara pt ca dupa un timp se infunda de tot.

2. o data anulat nu mai poti trece ITPul.

In rest daca ai unde sa faci ITPul si ai pe cineva care sa-ti puna o teava in locul DPFului sau pur si simplu sa-l golesti de tot si ai rezolvat problema DAR pe de alta parte nu prea sunt probleme cu DPFul la XC90 decat pe la 250-300k km .

aia citisem si eu : ca tb eliminat fizic. legat de ITP, il faceam acum pe bune si mai vedeam eu peste 2 ani :). deci se baga cineva la toata operatiunea ?

Aia trebuie sa vorbești cu Rabbane, știu ca avea un mecanic priceput .