• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

darius_x

cumpar capacele jante aliaj

15 posts in this topic

salut! ma intereseaza un capacel pentru jante aliaj Volvo, sau toate 4 daca nu se dau separat...astept oferte. ms!

Eu am in stoc vreo 4 bucati la 40RON/bucata....

Exact asa sunt ! LiviuF a cumparat de la mine o bucata...

O poza aici : 11391.jpg

Exact asa sunt ! LiviuF a cumparat de la mine o bucata...

O poza aici : 11391.jpg

Bai Liviule dar zgârcit ești, nu puteai sa iei și tu toate 4 capacele? Lângă ele mai mergeau și 20 de prezoane noi :lol:

Alea le-a luat anu' trecut :)))

Avand in vedere ca sunt din stoc si ca clientul neserios care le-a comandat, nu le-a mai ridicat, mi se pare corect sa fie negociabil... 30RON, si ti-l pun Luni pe curier, dar te rog da-mi pe PM adresa ta ! La posta din pacate nu prea am cum sa ajung pt. ca ies de la munca dupa ce se inchide la posta :(

Multumesc !

Avand in vedere ca sunt din stoc si ca clientul neserios care le-a comandat, nu le-a mai ridicat, mi se pare corect sa fie negociabil... 30RON, si ti-l pun Luni pe curier, dar te rog da-mi pe PM adresa ta ! La posta din pacate nu prea am cum sa ajung pt. ca ies de la munca dupa ce se inchide la posta :(

Multumesc !

Atunci ai pe cineva in Bucuresti caruia sa i-l dau ?!

am fost la reprezentanta volvo sa ma interesez, mi au cerut 77 ron pt o bucata:angry:....si cica difera de la fiecare janta in parte, asa ca m am hotarat sa mi fac singur unu..am reusit:rolleyes:, dupa care am cumparat un set de 4 autocolante siliconate cu sigla ford pentru capacele jante si le am lipit...am pus o poza cu capacelul facut de mine....se poate inchide topicul! ms

post-1688-036081500 1289470180_thumb.jpg

post-1688-036081500 1289470180_thumb.jpg

Nu difera nimic, stai tu linistit de la o janta la alta... Toate's fix cu acelasi cod.