Razvan v50

Membru
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Razvan v50

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/19/1979

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo v50
  • Fabricatie 2007
  • Auto 2 Volvo s40
  • Fabricatie 2 2012

Recent Profile Visitors

1,059 profile views
  1. Rulment intermediar planetara dreapta!

    Sper ca am postat bine. Cand accelerez, vibreaza toata masina.Am fost la reprezentanta, pe la 3 service-uri si toti au spus ca este planetara dreapta.Am primit oferte pentru planetara foarte scumpe.Caut preturi mai normale.Mai mici de 2550 lei. Volvo s40 2012 1.6D 84 kW 115 HP YV1MS84F1C2578217  
  2. Recent la v50 am schimbat radiator a/c, era spart.Am pus freon si parca compresorul porneste mai tarziu.La s40 porneste compresorul imediat( face clic).Diferenta este de 2 secunde.
  3. Far volvo V50

    Farurile nu sunt cu xenon.Pretul a fost ca pentru asigurare.Si eu am spus ca este foarte scump.Ce far sa cumpar BOSCH,TYC, KLOKKERHOLM,VAN WEZEL,etc.
  4. Far volvo V50

    Multumesc, dar au fost polisate si pentru toti care vor sa faca polish la faruri le spun ca dau banii pe fereastra.Polisul a tinut frumos pana la prima spalare.Polisul este o mare tepa.Nu incercati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dupa prima spalare a masinii, am fost la cel care a facut polisul si i-am aratat farurile, a mai facut un polis si a spus ca plasticul de la farurile volvo este foarte tare si de asta nu a iesit bine ( 60 lei 2 faruri ).Am negociat.Polisul a fost facut la o firma de renume din Iasi. Mi-am cumparat polis si la o luna le mai lustruiam eu.Acum doar pe cel vechi.
  5. Far volvo V50

    Buna ziua! In Iulie 2013 cineva mi-a lovit masina.Daune:far dr.,aripa.Pe masina s-a pus far nou cu seria 31335222.Cei de la servis au spus ca farul este original Volvo.Farul stg. original are alta serie 30698885. Este sau nu original. Eu as vrea sa il schimb pe cel vechi pentru ca este matuit si arata rau. Cel pus de servis a costat 2200 lei ( mult zic eu ). Ce firma recomandati pentru faruri care nu sunt originale si ce serie sa caut, sau alte pareri. Va multumesc!
  6. Cauciucuri Iarna

    Nu vredestein .Am de vara si de iarna. Cele de iarna fac zgomot mare si nu prea te ajuta sa iesi din zapada. Vara asta am cumparat 4 cauciucuri de vara si dupa 2000 de km au aparut pe flancuri niste nervuri spre interior.Am trimis cauciucurile la expertiza si au spus ca nu sunt din fabricatie( dupa 2000 km). Am sesizat OPC si astept si raspunsul lor.Deci nu vredestein. Am mers pe aceste caucicuri ca arata bine si atat.
  7. Pedala acceleratie v50

    Pana a pleca in vacanta masina facea urat Reduced engine performance. Am plecat cu masina in vacanta in august si pe drum totul a fost ok.Masina in prezent nu mai face probleme merge bine.Totusi eu cred ca este de la motorina.In acea perioada am pus motorina de la diferite statii peco.
  8. Buna ziua!Cam de o luna imi apare in bord :Reduced engine performance. Cum se manifesta la mine : - pornesc masina, merge bine. - merg cu masina, merge bine si cateodata in mers se accelereaza singura ( viteza creste fara sa apas pedala de acceleratie, indiferent de treapta de viteza ) si apare Reduced engine performance. - scot masina din viteza si masina sta turata 1500 rpm. - daca opresc motorul masina isi revine si dispare mesajul. - si tot asa! Am fost la sevice si cei de acolo au spus ca este pedala de acceleratie. Foarte surprins de verdict, le aduc aminte ca am inlocuit pedala de acceleratie acum 1 an si ceva,tot la ei. Atunci nu a aparut niciun mesaj in bord, nu se accelera masina. Fenomenul a fost de 3-4 ori. Sfaturi,pareri!? Va multumesc!
  9. Probleme directie

    Greseala mea, am dat vina pe jantele de tabla, dar de vina sunt cauciucurile vredestein sportrac 3, care erau noi .Am cumparat jante Enzo B iar cand am mers sa le montez cei de la vulcanizare au vazut cateva galme in interiorul cauciucului, doua cauciucuri cu probleme.Le-am dat inapoi, pentru expertiza.Astept rezultatul.
  10. Probleme directie

    Va multumesc, ma intereseaza jante noi.Am vazut Enzo B sau G, Rial (Milano,Davos,Como 2P) si Mak Veloce.Ma puteti ajuta cu un sfat?Preturi mai accesibile.
  11. Probleme directie

    Am reusit sa schimb rotile si sa merg cu S40 cu rotile de la V50.Simptomele sunt la fel, cred ca jantele nu au fost bine roluite. Vreau sa shimb jantele care sunt de tabla, dar o janta de V50 este 350 lei, iar una de Ford 220 lei pe 15.Difera doar ET care la V50 este de 46, iar la Ford de 52,5. Pot cumpara de Ford? Ce marca de jante de aluminiu imi propuneti mai accesibile sau alte pareri.Va multumesc!
  12. Probleme directie

    Am luat rotile fata de pe s40 si le-am pus pe v50.Am mers cu v50 pe centura Iasi-Vaslui care este noua si totul a fost bine,atat la viteze mici si mari (perfect) .Imi pare rau ca nu am mers si cu v40 cu rotile de pe v50.Cred ca nu au fost roluite bine jantele de pe v50.Amintesc ca nu sunt probleme la directie, unghiuri, pivoti, etc.Cand o sa mai am timp am sa mai fac mutarea asta si am sa merg si cu s40 cu rotile de pe v50.Am sa va tin la curent.
  13. Probleme directie

    La multi ani! Astazi a fost cald la Iasi si asa ca mi-am facut de treaba.Am luat cricurile din dotare si am luat rotile de pe fata de la Volvo s40, care este nou si le-am pus pe v50 cea cu probleme.Surpriza, v50 merge perfect nu se mai misca volanu, directia este buna.
  14. Probleme directie

    Va multumesc pentru sfaturi.Acum ca a venit iarna am sa merg cu masina asa(sper sa nu fie ceva grav).Am iesit cu masina zilele astea.Se aude un zgomot la roata dr., un pocnet.Se aude rar.Am auzit acel pocnet pe denivelerile formate de gheata pe asfalt(la gropi mai adanci).Sper sa fie flansa de la amortizor ,ca este cea mai ieftina problema.Daca merg acum si schimb una alta, nu am cum sa-mi dau seama daca am rezolvat problema.Totul se intampla pe strazi bune.Astept primavara si va tin la curent.
  15. Probleme directie

    Este pentru prima oara cand intru si scriu pe forum.Problema pe care o am eu, nu am gasit-o aici.Poate nu am cautat bine!Cand virez stg. sau dr. volanul merge in trepte,in mers volanul se misca stg.,dr..Am verificat tot ce este legat de directie, am schimbat si uleiul de servo.Nu se aude nimic, nicio bataie,directia este ok.Am roluit si jantele.Fenomenul se intampla atat cu anvelopele de vara cat si cu cele de iarna.Fenomenul a aparut din martie cand am pus avelopele de vara.Anvelopele sunt noi atat cele de vara cat si cele de iarna(vredestein).Va rog sa ma ajutati cu sfaturi.Va multumesc!Volvo v50,1.6d,2007