Marius Victor

Membru
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Marius Victor

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Constanta
  • Auto Volvo s40
  • Fabricatie 2003

Recent Profile Visitors

344 profile views
  1. Nu mai porneste

    I-am dat la automat pana sa dus bateria ... doar asa am reusit sa o pornesc ..
  2. Nu mai porneste

    din auzite.. cica aveam aer pe conducte, motorul invartea dar nu pornea in 2-300m a luat-o fara nici-o problema..
  3. Nu mai porneste

    Am reusit sa o pornesc trasa, in treapta a2 , din cate am auzit aveam aer in pompa de inalte, si trebuie sa o trag 200-300 m ... merge super motorul
  4. Nu mai porneste

    pompita aia nu s-a intarit.. unde gasesc regulatorul de presiune ?
  5. Nu mai porneste

    niste numere, nu le-am notat, am fost la mecanic si imi arata acolo..
  6. Nu mai porneste

    Deci am schimbat filtrul de motorina, l-am umplut cu motorina( tot borcanasu ) , dupa care am dat si la pompita aia de cauciuc.. Pe tester mi-au aparut niste coduri cu rezultat necunoscut ..
  7. Nu mai porneste

    Deci care ar fii problema? E posibil sa fii cazut injectoarele, am auzi ca, cad c-am greu la motoarele 1.9d ..
  8. Nu mai porneste

    Multumesc de raspuns, dar din pacate aveam apa in filtru de motorina si in locasul acela, am curatat rezervorul, am suflat toate furtunele, dar degeaba tot nu porneste.. mai ramane sa desfac pompa de inalte, dar imi c-am prins urechile acolo .. Deci practic motorul invart dar nu porneste..
  9. Nu mai porneste

    Buna ziua Am o mica problema, m-a pus dracu sa apasa pe chestia aia de langa supapa de admisie, si acum masina numai porneste. Defapt problema a fost alta, la relanti masina incepea sa trepideze si aproape ca se oprea, numai avea niciun fel de vlaga, mai ales in mers... Dar inainte sa apas pe chestia aia masina pornea, mai greu mai usor dar pornea acum deloc... Volvo s40 1.9D an 2003 Am gresit sectiunea, rog un admin sa-mi mute topicul, multumesc.
  10. Are sau nu turbo ?

    Da, deoarce axul se misca in toate directiile... Mi-a cerut 450e pentru a o reconditiona, dupa parerea mea e foarte mult.. aveti idee daca prin Constanta gasesc mai ieftin ?
  11. Are sau nu turbo ?

    Multumesc frumos pentru raspunsuri.. Am fost astazi la mecanic si mi-a dat jos turbina... am avut noroc ca nu mi-a intrat "obiecte straine" in axul turbinei .. in principiu sa defectat geometria axului si ma costa undeva la 450 E .. din cate am inteles o turbina noua m-ar costa undeva la 1000 e , e de Renault si sunt foarte scumpe..
  12. Are sau nu turbo ?

    E motor de 115 sau 116 cp, nu mecanicii mi-au spus ci am citit pe net ). Multumesc frumos pentru raspuns.. Pai si in cazul asta mi-a cazut turbina ? Si c-am cat m-ar costa una noua, ca am inteles ca reconditionata nu duce mult .
  13. Are sau nu turbo ?

    Buna ziua, sunt nedumerit in privinta masinii mele. Am un volvo s40 1.9D din 2003, am ceva probleme cu ea, numai trage deloc si scoate fum alb-albastrui.. intrebarea e in felul urmator "Are sau nu turbina" multi mecanci mi-au spus ca e motor simplu si nu are turbo.. iar altii mi-au spus ca e vreun furtun spart de la vacum .. !?! Multumesc!