Klaus1981

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Klaus1981

  • Rank
    Nou venit
  1. Service pentru verificare Volvo V50

    Ajung la concluzie ca nu prea merita masina.Prea multi bani de investit. Inteleg ca nu a fost schimbat ulei, filtre, placute de frana, accept si chederul ca e rupt dar sa vinzi o masina in care celalate piese sunt stricate nu accept.Eu am un opel astra din 2007 la care sa stricat clapeta de acceleratie, pierd freon din clima, in starea asta nu asi putea sa o vand.Chiar daca masina merge.Astept sa ajunga piesa ce costa aproape 300euro care este pierderea mea. 
  2. Service pentru verificare Volvo V50

    Aceasta este lista cu ce trebuie schimbat la masina.Am facut si un calcul,valoarea se ridica undeva la 1000euro - burduf planetara la cutie - semering planetara la cutie stg - bucsi bascula fata mari - bielete directie stg+ dr ( dupa inlocuire se poate constata daca are si caseta de directie joc)\ - cap de bara stg+ dr - placute frana spate - curea accesorii - rulment dr fata - se recomanda efectuarea revizie - se recomanda in prima faza inlocuirea chederului de la usa dr spare - sunt infiltratii de apa  Pe partea de caroserie, masina nu prezinta avarii si nici in trecut nu a suferit daune.
  3. Service pentru verificare Volvo V50

    Bogdan G.- este vorba de una rosie. paunionutz - multumesc mult, am primit si eu raportul.Nu stiu ce sa fac,astept o oferta de pret pentru reparatie.Este normal sa ai asa uzura la directie la km pe care ii are?
  4. Service pentru verificare Volvo V50

    Deci tu esti a doua persoana de care mi s-a zis dar nici tu nu lucrai sambata. Sper ca masina sa fie in stare tehnica buna, ca din fotografii ne place foarte mult.Si daca totul e ok vineri ma urc in tren si merg dupa ea.
  5. Service pentru verificare Volvo V50

    Super tare,chiar de tine avem nevoie.Maine trebuie sa primeasca amicul meu ce o cunoaste pe D-na Ioana raspunsul despre starea masinii si sper sa fie OK .Stiam ca va fi fara diagnoza,dar nu am avut ce face ca D-na de la care vreau sa cumpar masina nu poate in timpul saptamani ca lucra pana la 18:00 si sotul este plecat din tara pentru 2 sapt. si ea doar sambata are timp.
  6. Service pentru verificare Volvo V50

    Salutare, eu asa sper sa aibe- 120000km .Masina nu este de la dealer ci de la o familie care vor sa o schimbe. Printr-o cunostinta am facut programare la MD-Motors sambata si luni astept raspunsul de la service despre starea tehnica a masinii. Din imagini masina arata  interior si exterior foarte bine. Singurul minus este ca nu am condus si nici nu am stat intr-un Volvo V50. Mie si sotiei ne place foarte mult cum arata, iar in Timisoara am vazut doar cateva.Stim despre masina doar din ce m-am documentat pe internet.Poate pana samabata daca totul este inregula, sa gasesc una prin Timisoara sa ma urc in ea.
  7. Salutare.Asi dori sa cumpar un Volvo V50 si m-ar interesa un service de incredere sau un mecanic bun de Volvo in Bucuresti unde asi putea sa-l trimit proprietar cu masina pentru o verificare si diagnoza. Eu sunt din Timisoara si inainte de a merge la Bucuresti dupa masina, vrea sa stiu care este starea masinii si ce mai am de investit in ea. Volvo-ul este V50 cu motor 1.6D din 2011 cu 120000km. Va multumesc anticipat.