Marouane

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Marouane

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/13/1996

Profile Information

  • Locatie Constanta
  • Auto Volvo S40 1.6D 2006
  • Fabricatie 2006
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

246 profile views
  1. Trepidatiile sunt atat la relanti cat si in sarcina iar masina nu trage. 
  2. Buna ziua, Va multumesc pentru sfaturile date!  As vrea sa raspund pe rand: 1. Motorul are compresie 2. Pozele sunt cele dinainte de interventie. Masina este "igienizata" complet dar motorul tot scoate fum alb si tot trepideaza... Imi puteti recomanda un mecanic bun si de buna-credinta in Constanta ? Aceasta este prima mea masina si nu stiu niciun mecanic in care sa am incredere.  Va multumesc! 
  3. Imi cer scuze, din gresala am apasat enter si s-a postat prematur. Iata tot anuntul aici:   Salut! In luna mai a acestui an am achizitionat un volvo S40 II din 2006 1.6D 110 cai cu 170.000 km. Dupa ce am luat-o i-am facut schimbul de ulei + filtre + un test electric + mecanic la Exclusiv Auto (service Volvo) la Constanta, unde mi s-a spus,  ca masina are vreo 300k + km, electric ok, iar mecanic doar bileletele de directie. Dupa 2 luni masina nu mai trecea de 3000 de ture, scoatea fum alb pe esapament, consuma foarte mult ulei si il improsca si trepida foarte tare. La service, cei de acolo au gasit ca era turbina. Fostul proprietar o schimbase in decembrie 2015 la un service din Sibiu unde, odata cu montarea noii turbine ( Garett), nu au curatat intercooler-ul si furtunasele, nu au efectuat nici schimb de ulei si de aceea, s-a acumulat o cantitate mare de calamina atat in turbina cat si din dpf, baie de ulei etc etc. Dupa 1 saptamana la service unde i-au inlocuit garnitura capac epurator, curatat clapeta admisie, curatat galerie admisie, D/R injectoare , D/R baie ulei + curatat, curatat conducte ungere turbina, D/R +reparat sistem esapament, D/R turbina, schimb ulei + filtre, ma suna si imi spune sa vin repede la service. Merg acolo si imi spun ca masina merge tot in 3 pistoane, scoate fum alb din motor si trepideaza mai tare si ca trebuie sa imi demonteze motorul sa vada ce are exact. Am platit toate reparatiile, mi-am luat masina pe rampa de la service-ul respectiv si o tin in fata casei. Ma poate ajuta cineva cu vreun diagnostic, a mai intampinat cineva aceasta problema? 
  4. Salut! In luna mai a acestui an am achizitionat un volvo S40 II din 2006 1.6D 110 cai cu 170.000 km. Dupa ce am luat-o i-am facut schimbul de ulei + filtre + un test electric + mecanic la Exclusiv Auto (service Volvo) la Constanta, unde mi s-a spus,  ca masina are vreo 300k + km, electric ok, iar mecanic doar bileletele de directie. Dupa 2 luni masina nu mai trecea de 3000 de ture problema fiind turbina. Fostul proprietar o schimbase in decembrie 2015 la un service din sibiu