Vlad209

Membru
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Vlad209

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday January 01

Profile Information

  • Locatie Bacau
  • Auto Volvo S40 2.0D 2005
  • Fabricatie 2005
  1. Salut tuturor, Am primit in bord acum 2 saptamani mesajul Engine System Service Required.  Am fost la un service Bosch si au pus tester si au zis ca este eroare de la valva EGR. Au verificat-o si arata destul de bine au curatat-o si apoi a aparut eroare la bujii. Au zis ca poate e un releu de la bujii de vina sau chiar o bujie, in cele din urma au descoperit o bujie defecta si am schimbat-o. Mesajul a disparut total pana acuma cateva zile cand iar a aparut, de data asta nu am mai fost la service, nu am avut timp. Tin sa mentionez ca mesajul apare tot timpul cand motorul ajunge in temperatura optima si EGR-ul a fost schimbat in Decembrie la sfarsit in 2016 si am parcurs vreo 15000km cu el de atunci. Aveti ceva idei despre ce poate fi vorba aici? sa sugerez la ce sa fie mecanicii mai atenti sau lucruri de genul?  Multumesc mult! 
  2. Piese suspensie Volvo S40

    salut, daca nu vin prea tarziu cu un raspuns eu am schimbat bucsile fata anul trecut si mecanicul mi-a recomandat lemforder zicea el ca sunt cele mai bune, in final nu am pus lemforder ca erau prea scumpe pentru ce buget aveam si am luat altceva numai stiu ce firma ma rog, erau zicea mecanicul de volkswagen fara camasa metalica cam slabute si o zis ca o sa ma tina vreo 2 ani poate deocamdata nu am probleme cu ele, eu asta stiu despre firma lemforder. Salut revin cu un post, trebuie sa schimb arcurile pe spate unul s-a si rupt la o groapa meseriasa, problema e ca eu am dat comada de KYB si la service au zis ca nu au si aduc in 10 zile doar si mi-au propus Monroe eu ma cam grabesc sa le schimb ca trebuie sa plec la un drum lung sambata si nu pot astepta 10 zile, am cautat si la autokarma si alte service ce sunt la mine in oras si doar Monroe au, ce spuneti sa merg pe Monroe? Cum sunt la calitate? Mersi!
  3. CD Player

    nu am incercat cd de curatare dar am sa incerc! ok multumesc mult pentru raspunsuri!
  4. CD Player

    Salut, sunt curios daca a mai umblat cineva la CD playerul original si daca se poate repara in caz de defectiune, mie nu mai imi citeste cdurile, de ceva vreme buna tot facea figuri si acuma deloc imi da mesajul CD UNREADABLE, eu am vorbit cu un om ieri care spune ca se pricepe la reparat asa ceva si ca doar cu asta se ocupa! Maine vine in oras sa vada masina! Stiti cumva daca ma astepta ceva pericole in caz ca il desface, si stiti daca se poate repara sau trebuie inlocuit? Intreb fiindca am citit ceva topicuri in care scrie ca daca il schimbi numai ai afisaj pentru climatizare si alte probleme! ' Mutumesc !
  5. Discuri frana ovalizate

    Incearca sa verifici lichidul de frana si sa-l schimbi daca este posibil, si eu aveam trepidatii foarte mari la orice viteza si am schimbat si acuma numai se simte nimic. Mentionez ca eu am aproape 195.000 la masina.
  6. Ambreiaj-radio

    Ambreiajul a fost schimbat in 2012 primavara si recent o bujie prin mai in rest nimic !
  7. Ambreiaj-radio

    Salut as vrea sa va scriu depsre o problema foarte ciudata care o am la masina si anume : cand apas pedala de ambreiaj imi intrerupe radioul si cnad ii dau drumul isi revine asta am patit astazi toata ziua, si in trecut am mai patit asta dar se oprea acuma a avut o pauza de vreo saptamana! Stie cineva ce cauza paote fi? Ar trebuii sa ma ingrijorez?
  8. Salutare as vrea sa pornesc acest topic deoarece, poate unii stiu, un S40 a luat foc pe autostrada, ieri si asta nu este in regula. M-am gandit sa dezbatem problema si sa spuna fiecare experientele care le-a avut cu masina poate vom sti ce sa facem ca sa prevenim si noi acest lucu. Eu am avut o experienta asemanatoare, probabil imi lua si mie foc masina daca nu mergeam repede la un mecanic sa imi scoata borna de la baterie. Eram in oras si mi-a aparut in bord un mesaj cu triunghiul rosu aprox. "Electric failure. Urgent service" si am descoperit ca cedase alternatorul si era probabilitatea foarte mare sa ia foc daca nu deconectam bateria. Ceea ce ma suparat foarte tare e ca acest alternator nu era o piese originala ci ceva facut de ford adica FoMoCo (Ford Motor Company) acuma am un alternator Magneti Marelli care a costat 1000 Ron, aceste piese fomoco sunt extrem de proaste si parerea mea este ca este modalitatea Ford si Volvo de a scoate profit maxim din masinile lor. Acum 4 ani am schimbat alternatornul si un an mai tarziu si electromotorul care supriza era tot fomoco si cu electromotorul nou masina porneste mult mai usor si mai bine decat cand era noua.
  9. Plecare de pe loc

    Am schimbat EGR-ul acum vreo 3 ani cred, filtrele s-au schimbat am stat acolo cu oamenii le-am vazut, cel de motorina era murdar ca tot timpul. Figurile apar aleator nu e o regula rece/cald, fum negru nu exista. O sa verific sistemul de vacuum si o sa fac testul cu plecarea din treapta a doua, acum ma gandesc ca poate s-a imbacsit ca in ultima vreme am circulat numai in oras si mi-ai mai luminat ziua ca nu e volanta (nu face ca toti dracii sau altceva). Mersi mult o sa revin cu un raspuns cat de curand!
  10. Plecare de pe loc

    Ambreiajul l-am schimbat cam acum 2 luni si mecanicul ma intrebase daca schimb si volanta si mi-a zis ca are joc mai multe detalii nu mi-a dat, nu vreau sa cred ca e volanta de vina ca deja innebunesc!! O sa verific turbina, da e normal sa fie turbina numai in treapta intai? In rest trage foarte puternic. In panta nicio problema!
  11. Salut, am observat la masina cam de vreo 2 luni, cand plec de pe loc tare sau sa zicem mediu masina pur si simplu nu acelereaza liniar parca as ridica si apasa iar pe acceleratie, cand ma uit la turometru, turatia creste normal, asta mi se intampla cateodata, sunt dati cand nu, dar in majoritatea timpului se intampla. Ce problema poate fi?? Multumesc! accelereaza* Trebuie sa mai adaug ca in acelasi timp cand masina pleaca simt in pedala de acceleratie ca o lovitura, ca si cum as trece peste ceva nu prea pot sa descriu!
  12. Disc ambreiaj - recomandari

    se poate sa fie doar latenta turboului asa se intampla cateodata apesi acceleratia si eu am patit deseori, dar comanda intarzie exista aceasta intarziere cauza exacta nu o stiu, e prea putin sa dai vina pe ambreiaj.
  13. Gata s-a rezolvat problema, se pare ca a fost alternatorul de vina care a mai fost schimbat odata acum 2 ani cam in jururl aceleiasi zile. Problema era ca incarca prea mult si calculatorul ca sa protejeze parti electrice le inchidea; asta mi s-a spus la service! Multumesc de sfaturi! HEIMDALLR doar am apasat din greseala pe K in loc de L, daca te uiti pe tastatura is unele langa altele!
  14. ok da am sa verific si sigurantele, Da ka un releu ma gandeam si eu ca este! Mersi! Te rog frumos să-ţi revizuieşti modul de scriere!
  15. am verificat bornele stau bine.