tiberiuvisanoiu

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About tiberiuvisanoiu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Sex Barbat
  • Locatie valenii de munte
  • Auto Volvo v50
  • Fabricatie 2007
  • Fabricatie2
  1. Intreruperi in acceleratie

      salut! mototrul este 1.6d, 109cp. am desfacut clapeta de acceleratie, am curatat-o cu un spray de carburatoare...s-a simtit o imbunatatire ...dar astazi a inceput , cand si cand, sa se plafoneze la o turatie de aprox 3000.
  2. Intreruperi in acceleratie

    buna seara! dupa o diagnosticare cu un tester vida/dice mi-au ramas stocate urmatoarele erori:  ECM - 68C7 Intercooler bypass throttle - faulty signal  ECM - 68D7 Intercooler bypass throttle - Jammed  ECM - 9130 Inlet control valve - faulty signal  ECM - 9140 Inlet control valve - jammed EPS -0071 power suply signal too low TRM- E010 power suply too high voltage difference. Ma poate ajuta cineva pentru a deslusi aceste erori?  Multumesc!
  3. Intreruperi in acceleratie

    Multumesc pentru raspunsuri! Imi puteti recomanda pe cineva din Ploiesti sau din imprejurimi cu un tester vida/dice?  dupa o noua testare cu un autocom, a aparut o eroare la clapeta de acceleratie.  In aceasta seara s-a mai intamplat ceva: mergand spre casa de la servici, masina nu a mai vrut sa traga limitandu-se la 3000 rpm . in bord nu am nici un martor aprins. dupa cateva minute si dupa cateva incercari de accelerari esuate, masina si-a revenit, accelerandu-se normal. intrebarea mea este: are vreo legatura aceasta limitare cu clapeta de acceleratie? sau cu dpf infundat (am mai citit pe forum). ma gandesc ca daca ar fii dpf infundat...masina s-ar limita tot timpul la 3000rpm Va multumesc!
  4. Intreruperi in acceleratie

    salutare!          Sunt proaspatul posesor al unui volvo v50, 1.6d din 2007. Ma confrunt cu o problema: in acceleratie, dupa 2400 de ture, intrerupe si se aud ca niste pocnituri la motor. intreruperile nu sunt tot timpul...doar dupa ce merg o perioada . iar acum cateva zile, mergand pe autostrada, tot in acceleratie...dintr-o data nu s-a mai accelerat...s-a aprins in bord controlul stabilitatii...si s-a oprit. dupa ce am tras pe dreapta am pornit motorul fara nici o problema si fara nici un martor aprins in bord. Pe tester nu apare nici o eroare.       A mai patit cineva asta?  (imi cer scuze daca s-a mai postat despre problema mea...dar nu am gasit) Va multumesc!