GrigorasFlorin

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About GrigorasFlorin

  • Rank
    Nou venit
  1. Schimb ulei cutie automata.

    http://www.ebay.de/itm/Automatik-Getriebe-Spulung-Olwechsel-BMW-E60-E61-5er-/132004378193?hash=item1ebc12f651:g:zLEAAOSwNSxVTNkm La asta se referea tipul de la service. Cautand pe net am mai gasit unul identic care era 99 euro (folosit) .
  2. Schimb ulei cutie automata.

    Sunt sigur ca as reusi singur sa il schimb; mai ales ca pe forum sunt cateva filmulete foarte utile.DAAAAR......nu ai voie sa faci asta in fata blocului sau in parcare. Incerc sa gasesc o posibilitate si o sa il schimb. Daca nu ....trebuie sa reziste pana ajung in romania!
  3. Schimb ulei cutie automata.

    No ca sa vedeti! Am fost ieri intr-un alt service, unul absolut normal care lucreaza cu toate marcile de pe piata. Foarte laudat pentru profesionalizm si seriozitate....despre preturi nu am auzit de la nici un nemat sa se planga. Am vorbit direct cu patronul serviceului pentru ca el ia comenzile si organizeaza...sa zic asa...treaba prin service. Foarte prietenos. I-am explicat cum sta treaba si mai ales i-am detaliat parerile voastre, cei care aveti experienta cu aceste modele. In prima faza s-a spart omul de ras!  ....deci: Orice cutie automata necesita schimb de ulei (cum zice el o revigorare a uleiului) la fiecare 60-80 mii km iar la 100 mii se face o spalare a cutiei. Procedura de spalare se face pe role si cu un aparat special care face acest lucru. Cantitatea necesara de ulei este aproximativ 20 litrii care presupune spalarea in sine si uleiul care v-a ramane in cutie. Acu SOC: Pretul 700 euro dar pretul variaza in functie de cantitatea de ulei folosita! Parca mi-a cazut cerul in cap! O sa astept pana la vara cand vin in Romania si o sa o fac acasa!
  4. Schimb ulei cutie automata.

    Tipul de la Service zicea ca uleiul este foarte rezistent si ca s-ar putea sa fie o problema de soft (daca am inteles eu bine). si ca cel mai bine sa duc masina la ei sa o las o zi acolo. Dar cu siguranta uleiul nu trebuie schimbat! Care ar fi simptomele unui ulei invehit sau deteriorat si care ar fi simptomele de soft problematic?
  5. Salutare la toata lumea. Caut de cateva zile pe forum, referitor la schimbul de ulei la cutia automata si nu prea gasesc ceva concret. Ca sa va explic....detin un S60, an fabricatie 2006 , 2.4, 5D cutie automata (codul cutiei din pacate nu reusesc sa-l gasesc), 185HP. Fostul proprietar a facut serviceurile numai la Volvo si are toata documentatia la zi. Am cautat in facturi si caietul service sa vad daca uleiul in cutie a fost schimbat si nu am gasit nimic. Asa am ajuns la o reprezentanta Volvo (in Germania) si am intrebat despre uleiul in cutie. Maistrul de service foarte surprins mi-a spus ca la acest model NU se schimba uleiul, doar in cazul in care se fac reparatii la cutie. Acum va intreb pe voi, cum sta treaba cu acest ulei? se schimba sau nu?   Daca a mai fost discutat sau nu am postat corespunzator rog un moderator sa mute sau sa stearga acest topic. multumesc anticipat.