iulian dar

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About iulian dar

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/04/1978

Profile Information

  • Locatie DARABANI
  • Auto volvo S60 / D5
  • Fabricatie 2002
  1. Probleme la acceleratie la peste 100 km/h.

    Colegule daca nu ai rezolvat te pot informa ca si eu am avut ceva asemanator si a fost din cauza lipsei de freon din instalatia de aer conditionat. Spunea cineva la o reprezentanta ca la modelele 2002 daca lipseste freonul scade din putere. Din cauza unei erori de soft la modelele noastre intra protectia, daca nu are masina freon(citeste eroarea ca pe ceva grav). Astept sa vad ce raspuns imi dai. Merci
  2. porneste doar dupa 5-7 secunde

    Nu dadea nimic, doar pornea foarte greu. Dupa ce pornea(curios) dar totul era ok, am facut si testul in mers si totul dar nimic parca era nebuna. Dar am reusit sai dau de cap LA MULTI ANI si fericiti la toti colegii.
  3. porneste doar dupa 5-7 secunde

    Va multumesc colegilor de sfaturile date. A fost ceva mai simplu dar tot asa de curios. A fost de la filtru de motorina. Am schimbat filtru si pe moment vad ca merge bine, porneste bine in rece si in cald. Nu stiu ce spuneti voi dar nu mia daat nici o eroare si nici nu facea alte probleme, putere avea si nu dadea nici o eroare. Va doresc un an nou fericit si LA MULTI ANI.
  4. porneste doar dupa 5-7 secunde

    Am incercat si eu Bogdane sa vad coduri, erori sau ceva de ce sa ma leg, dar nu am gasit nimic si nu am mai auzit de asa ceva. E ceva curios, dar sa sper ca o sa descopar ca deja mii naspa sa nu gasesc nimic dar sa nu porneasca. Asta mia facut masina dintro data nu in timp, ca sa pot da vina si pe injectoare. Va multumesc colegilor.
  5. porneste doar dupa 5-7 secunde

    E ceva pe alimentare, cred, presiune mica in rampa, dupa ce porneste merge totul normal, nu-mi da nici erori, asta ma doare mai tare. L-am bagat pe un tester ( nu era ceva prea performant) si nu dadea nici o eroare, nici la bord nu da erori, e ceva foarte curios, sunt si eu forte curios sa-i dau de buba. N-am mai auzit asa ceva. Ma gandeam colegilor la supapa aia de reglaj de presiune(Fuel Pressure Regulator), dar nu am alta momentan ca sa o schimb. O sa incerc sai dau de defectiune si am sa revin cu alte informatii. Daca mai aveti si alte posibile defectiuni care le-as putea incerca. Va doresc sarbatori fericite si cu multa distractie si fericire.
  6. porneste doar dupa 5-7 secunde

    acum o sa-l verific si o sa revin, va multumesc si va doresc sarbatori fericite la toti colegii daca ma mai puteti informa si de alt lucru care las putea informa as fi foarte recunoscator
  7. salutare la toti colegii, am o mica sau mare problema cu un volvo s60 2002, d5, 2,4. porneste dupa 5-7 secunde in rece sau cald. va multumesc anticipat.