uPs

Membru
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About uPs

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bacau
 • Auto s60 R AWD
 • Fabricatie 2005
 • Fabricatie2
 1. * s-60-R AWD *

  O sa revin cu rezolvarea  
 2. * s-60-R AWD *

  Da, asta e...mecanicul meu a schimbat doar pompa fara a schimba si ansamblul ei, .....asta o sa fac , o sa schimb si supapa noua care o am deja. Ms frumos ionut
 3. * s-60-R AWD *

  Tin sa precizez ca senzorul de presiune oxygen/aer functioneaza, e verificata si nu imi da nici o eroare decat presiune redusa de benzina  
 4. * s-60-R AWD *

  Am schimbat pompa de benzina si imi da tot ca nu am presiune suficienta in tester. Cred ca am probleme la supapa cu clapet de retur, scapa benzina si numai poate tine motorul la relanti, sau ceva vreun furtun obturat ca sigur e pb de alimentare benzina.   trebuie sa desfac din nou pompa si sa urmaresc tot traseul de la rezervor la motor....ca altfel nu ma duce capul.
 5. Salut baieti, revin cu aceiasi problema veche....masina merge sacadat, se intrerupe si la relantiu scade turatia pana se opreste.   De mentionat: la rece masina merge super, merge normal si la relantiu sta fix in 700 rot, dar dupa 10 min de mers  dupa ce motorul atinge temp. de 90 grade parca e alta masina, no o mai recunosti: la turatii mici intr-antaia sau mansalier se opreste, la relantiu se opreste...parca ar fi un senzor care ii taie alimentarea cu benzina/La ea am schimbat pompa de benzina, bujiile sunt noi ca si sondele landa, iarclapeta  de accelaratie e curatata si calibrata din nou.   Are cineva vreo idee?....este vreun senzor de temperatura pe motor defect?, senzor booster, VA rog sa scrieti aici tot  ce va vine in cap.....ca yo numai stiu ce sa fac.     Multumesc anticipat.
 6. S 60 R 2004

  Mulțumesc frumos, mai aștept și alte opinii....cu cat îs mai multe cu atât mai bine.
 7. S 60 R 2004

  Sa făcut diagnoza cu tester profi,  updet Volvo și ia dat ca pompa de benzina funcționa la jumătate fata de cat trebuia în parametrii. Iam schimbat pompa și filtrul de benzină, și acum mașină merge normal pe strada nu mai sacadează în mers, dar la relantiu face la fel nu îl tine la 10000 mult timp ce fluctuează pana la 800-700 și se oprește.
 8. Bună seara din nou și salut toată lumea de pe acest forum tare bun și util. Vin din nou cu o altă problemă, scade turația la relantiu și se oprește motorul. Țin să menționăm că am avut câteva erori cu p0036 ceva cu controlul încălzitorului de aer dar am rezolvat prin schimbarea pompei de benzină a filtrului de aer și a sondelor lânda. Dar acum mașină la relanți îmi scade de la 1000 turații la 800, 700 și se oprește. Asta azi de 2-3 ora făcut parca nu primește suficientă benzină,  și se oprește. Știi cineva cei de făcut. Pana nu ii da foc   
 9. Salutare la toată lumea!!                                Problema sa rezolvat. Era pompa de benzina defecta,  funcționa la jumătate din capacitate. Va mulțumesc la toți.
 10. Domnilor n-am văzut asa ceva. Am schimbat sondele lânda, catalizator este bun, bujiile sunt noi și totuși merge mașină sacadat parca ii pune cineva mana pe grijile de aer și numai are aer și se oprește. Când motorul este rece merge bine, dar după câteva minute se îneacă mașină, merge întrerupt, scade grav turația la relantiu și se oprește.  Știe cineva ce dracul are????  pe tester apare aceiași eroare p0036 H02s heater control  
 11. Salut din nou,  vin cu aceiași problema, aceiași martori în bord....mașina merge bine câteva minute,  iar apoi ceva ii taie puterea și merge sacadat parca numai are aer, scade turația la relantiu și câteodată se și oprește. Cred ca e ceva electric,  vreun senzor cei taie alimentarea,  sau clapeta de accelerație.   Păreri?????  
 12. S-ar putea sa ai totusi dreptate ...si catalizatorul sa fie problema.....e de verificat si varianta asta. Multumesc frumos Vyo!  
 13. Tin sa precizez , ca am schimbat sondele landa...amandoua iar bujiile le-am schimbat anul asta. Chiar dupa ce am schimbat sondele landa si debitmetrul de aer tot la fel face....turometrul la relantiu scade sub 1000 rpm si se opreste masina de tot. Ce-i de facut ca imi apare eroarea asta.
 14. Buna seara, spuneti-mi va rog ce senzor  imi da eroare, ca masina imi merge sacadat parca ar taia cineva alimentarea cu benzina? Va multumesc
 15. S60 R AWD 2004

  MULTUMESC FRUMOS, DECI TREBUIE SA CAUT ALTE BATERII. OARE GASESC ASA CEVA PE ORIGINAL, SAU POT SA LE INLOCUIESC CU CE GASESC PE PIATA?