Stefan12

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stefan12

  1. ambreiaj

    Salut colegi am de schimbat volanta cu tot cu rulment si ambreiaj deci tot kit-ul dar nu imi dau seama ce ar trebuii sa cumpar. Am un volvo v50 2.0D 136 cp, an fabricatie 2008, serie vin: YV1MW754182417399. Cum spuneam nu stiu ce sa cumpar ma uit pe site-uri de piese si sunt kit-uri de la 800 de lei la 2300 lei (cu aproximatie) de la Luk, Valeo si Sachs. Aveti vre un sfat ? Imi poate explica si mie cineva cum ar trebuii sa caut?
  2. Salut baieti, am si eu o problema cu masina, in vitezele 4-5-6 masina are un tremurat stanga dreapta, nu inainte inapoi, la accelerare dupa 2000 de ture. Ca probleme am momentan tampoanele motorului si cutiei, amortizoarele fata la fel sunt praf, acum ma gandesc oare poate aparea trenuratul de la injectoare sau de la debimetru sau de la ptampoane sau amortizoare, nu am probleme la pornire nici la rece nici la cald.
  3. CEM

    Salut are cineva de vanzare un cem cu seria 31268178 al meu cred ca e prajit imi da eroare de abs 
  4. CEM

    Salut, imi poate spune cineva care este mufa ce intra in cem si face legatura intre cem si abs ? Volvo v50, 2.0D, 2008
  5. Salutare, de cand a inceput frigul mi se intampla un lucru foarte ciudat, cateodata imi palpaie usor becurile in masina (si farurile) si imi apare pt o secunda eroarea anti-skid temporary off, casetofonul se opreste pt o secunda si pormeste iar, nu imi mai baga aer prin gurile de ventilatie de pe bord, precizez ca la tester nu apare nimic, am curatat panoul de sigurante din partea dreapta de oxidare, la cineva care se ocupa cu asta, am sperat ca o sa se remedieze dar dupa doua zile a aparut iar, am observat ca lucrul asta se intampla uneori cand dau semnal stanga si in mers si in acelasi timp imi ramane aprinsa in bord eroarea "fill washer fluid" dar compartimentul pentru lichid de parbriz este plin. Are cineva idee ce poate fi ? 
  6. Anti-skid temporary off

    L-am schimbat acum 8 luni, dar se pare ca daca las aerul sa intre pe la barbriz nu prin gaurile frontale nu se mai comporta asa