tataru

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About tataru

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 12/04/1985

Profile Information

  • Locatie Cluj-Napoca
  • Auto Volvo S60 2.4 Benzina
  • Fabricatie 2002
  1. Salut, stie cineva din intamplare vreoun S60 (2002 2,4 benzina 140PS) dezmembrat ? de preferinta in jud. Cluj. Mi-am lovit oglinda exterioara dreapta ( ii crepata sticla ) si imi face figuri mecanismul de inchidere portbagaj. Se blocheaza des, in sensul ca nu se inchide, trebuie sa dau jos capitonajul de pe usa portbagajului, sa scos motorasul si sa-l lovesc cu ceva sa-si revina . Idei la cum as putea rezolva problema cu inchiderea portbagajului sau o oferta de pret pentru oglinda/motoras portbagaj sunt iarasi binevenite. Mersi.
  2. probleme rola intinzator

    nici rola+intinzator originala, stantata volvo pe ea, tot asa se prezinta..nu calca cureaua pe toata rola. Daca intradevar nu e un comportament normal, inseamna ca imi lipseste mie ceva acolo, un distantator ceva, care imi plasa intinzatorul mai in exterior.
  3. probleme rola intinzator

    nu merge chiar pe jumate de rola, 1 cm dinpre interior spre exterior nu calc cureaua pe rola, insa e suficient sa o forteze si sa-i provoace joc. problema e ca intinzatorul, acel corp metalic pe care e atasata rola intra perfect si in intregime in locasul prevazut in bloc.. atat rog doar...ca cineva care un model asemanator cu al meu sa se uite la rola acea de la intinzator si sa-mi spuna daca cureaua calca pe toate latimea rolei !!!...
  4. Salut, detin un Volvo S60 an 2002 , benzina 103KW Am urmatoarea nelamurire/problema: -la transmisie, cureaua (dublu canelata) nu calca pe toate latimea rolei de la intinzator...in consecinta, cureaua ruland, fiind in sarcina provoaca un joc pe axul rolei si rezulta intr-un sunet ciudat, un fluierat. Rog, daca cineva stie sau poate verifica, sa'mi spuna daca e normal ceea ce se intampla la mine! am problema asta de ceva timp si singura explicatie plauzibila pentru acel fluierat am gasit-o asta. Alte idei sunt bineinteles bine venite . Va multumesc anticipat.