Laurentz1u

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Laurentz1u

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Oradea
  • Auto Volvo s60
  • Fabricatie 2011
  • Auto 2 Toyota Avensis
  • Fabricatie 2

Recent Profile Visitors

315 profile views
  1. Cod eroare

    Am încercat, dar nu am găsit nimic :'( 
  2. Cod eroare

    Va salut! Am următoarele coduri de eroare stocate în memoria mașinii :b108577  c006428,dacă ma poate ajuta cineva as fi recunoscător, eventual și cu o rezolvare a lor, nu doar o identificare. Volvo s 60 2011 d3 163 cai  Mulțumesc anticipat! 
  3. Mandru propietar de S60

    Mdeah... 
  4. Mandru propietar de S60

    Super, :-)....  PS: Ma puteți ajuta cu bătăile din filmuleț? Vreo părere?!Ma presează timpul, joi trebuie sa plec în concediu :-) 
  5. Mandru propietar de S60

    Super, :-)....  PS: Ma puteți ajuta cu bătăile din filmuleț? Vreo părere?!Ma presează timpul, joi trebuie sa plec în concediu :-) 
  6. Mandru propietar de S60

    Găsesc pe site ornamentul cromat de pe consola centrala, cea pe unde vine aerul de la climă? La spălătorie mi-a scăpat sticluța cu parfum și s-a bulit ornamentul :((
  7. Mandru propietar de S60

    Apropo, nu s-a" lovit " nimeni de situația filmată de mine?
  8. Mandru propietar de S60

    Fără transport :))
  9. Mandru propietar de S60

    50 de lei a costat,originală era 150,arata-mi te rog unde ai găsit cu 10 lei...
  10. Mandru propietar de S60

    Va salut! Sunt posesorul unui Volvo s60 2011,d3 2.0 diesel kinetic achiziționat în decembrie 2015.pana acum nu am avut probleme cu el doar mici retușuri care țin de estetica,emblema care s-a distrus,am cumpărat alta de pe net dar nu originală(prefer sa nu o mai schimb cel puțin din acelasi motiv), acum vad ca se duce și materialul după "v"-ul de la volan,materiale de proasta calitate pentru o marca precum volvo,parca ma așteptăm la altceva , dețin și un Avensis din 2003 dar materialele folosite la interior și la exterior sunt de calitate superioară, pe lângă acestea am mai avut o problema la ușă șofer care rămânea închisă când celelalte erau deschise, (problema rezolvata la electrician :-)). Mașina merge impecabil la cei 163 cp,nu ai cei să-i reproșezi.Acum 2 zile circulând prin țară, a început sa se audă niște bătăi sub mașină, neputând sa îmi dau seama clar sursa lor, am filmat acele momente, poate știe cineva ce ar putea fi sau s-a mai confruntat cu aceasi situație. Azi sunetul a dispărut subit când am dus mașina la mecanic,deși am circulat cu ea vreo 150 de km sa vad dacă reapare, dar nimic.Doresc sa merg în concediu săptămâna viitoare și nu știu ce sa fac dacă sa ma încred în ea sau nu?!.Mulțumesc anticipat!  VIDEO0002.mp4