bugsynho

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About bugsynho

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/08/1986

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto Volvo C30
  1. salut.Am si eu o problema similara la V60 D3 cutie geartronic.Masina re aprox. 28000 Km. Cand plec de pe loc, are un delay pana pe la 1300rot/min si apoi pleca cu o rupere mai brusca.La fel si daca bag in R.Cateodata e Ok, dar majoritatea timpului si in D si in R pleaca cu zmucituri, ca atunic cand dai brusc drumul la ambreiaj.. Am vorbit la Primus si mi-au zis ca e un soft care se baga si scap de problema. Icristi, tu ai rezolvat problema? Stie careva de ce oare face asa?Oare acel soft ma va ajta sa scap de aceste zmucituri la plecarea de pe loc? Astept un raspuns de la voi. multumesc.
  2. Volvo Service Primus Auto

    Ai avut noroc.....!!!! Vrei s-o vezi pe a mea???)Si are saraca doar 2 anisori....E CURCUBEU....dar nu pt mult timp..NOROC CU CASCO.
  3. Volvo Service Primus Auto

    Da, Mircea Marinescu este un baiat de nota 10, isi face treaba cu brio.Asta e adevarul:Primus Auto, se bazeaza pe 2 oameni:Dl.Dir. Oniceag si Mircea Marinescu.Restul...!!!
  4. Volvo Service Primus Auto

    Cateodata le iese.....dar din pacate nu se ridica la standardele impuse de brandul pen care-l reprezinta.Au si bile albe dar din pacate...cele negre dor mai rau.....
  5. Service Auto Super

    Nu stiu foarte bine forumul.Orasul este Bucuresti,undeva in Colentina pe Sos. Stefanesti.Preturile sunt OK si lucrarile sunt de foarte buna calitate.Apelati cu incredere....
  6. Service Auto Super

    Aproximativ 450 Ron...Cam atat mi-au luat mie.
  7. Service Auto Super

    Cred ca faceti amandoi o confuzie....era adresa unui prieten....Eu nu lucrez la Omniasig.Doriti o copie dupa cartea de munca?
  8. Volvo Service Primus Auto

    Da, asa e..si cu tabla dreapta iese vopseaua "stramba"....
  9. Service Auto Super

    Poftim???Ce Omniasig visezi?Cred ca ma confunzi....
  10. Volvo Service Primus Auto

    Buna ziua.Referitor la Primus Auto nu am nicio parere:buna sau proasta.Am dus masina acolo la revizii normale:totul e OK.Referitor la vopsitorie este jalnica.JALNICA.Culoare din parti,matuita din parti,vopsea aplicata din parti.....Doamne ajuta ca au tinichigii OK (Aurel sau cum se numeste) si mai dreg din amar.Deci o bila alba una neagra.Referitor la conducere:un manager general JOS PALARIA (Dl.Oniceag este un DOMN),directorul de service zici ca e de pe alta lume,nicio treaba,iar Andy...sa-ucum se numeste, daca stiti ce inseamna cuvantul FUDUL,stiti ce vreau sa spun.Pe viitor o sa apelez la ei pentru mecanica...dar vopsitorie NU. O zi placuta.
  11. Service Auto Super

    Salut.Am avut o mica neplacere: am gasit masina avariata pe partea stanga..de la un cap la altul (infundata tabla+vopsea luata).Nu am CASCO si nici autorul nu-l stiu.Am cautat un service printre prieteni.Mi s-a recomandat Auto Bayern (este pe Sos. Stefanesti).M-am dus, dat fiind faptul ca a fost o recomandare, dar cu mici indoieli.Am ajuns acolo, oamenii foarte promti, au constatat avariile, mi-au transmis ca reparatia va dura cam 4-5 zile, costurile undeva la 2800 RON, programarea in 2-3 zile (dupa cum puteam si eu sa ma debarasez de masina).Am fost de acord si a ramas sa-i contactez eu.A 2-a zi i-am sunat si le-am zis ca pot sa las masina in service peste 2 zile.Ei s-au oferit sa vina sa-mi ia masina, sa o duca in servce.Avand zi libera am dus-o eu.Mi-au preluat-o (cu fisa de receptie),mi-au transmis ca in banii aceeia intra si polis pe celelalte repere,detailing interior....Dupa 5 zile am fost sunat sa ma duc sa ridic masina.Am fost placut impresionat :reparatia a iesit excelent, vopseaua a fost aplicata foarte foarte bine, nu se vedea nicio diferenta.Curatita+polisata.Oamenii s-au ocupat foarte bine de masina mea.M-au consiliat si in caz de doresc asigurare, au contract cu un foarte bun broker care se ocupa de asigurari,plus ca ei au contract cu orice firma de asigurare:elibereaza masina fara accept de plata sau plata facuta.M-am hotarat datorita lor sa-mi fac CASCO (la Astra,rata mai mica,cu fransiza, dar ei au zis ca in caz de avarii, daca devizul este de cl putin 3 ori mai mare decat valoarea fransizei o suporta service-ul).Va recomand acest service.Oamenii stiu ce sa faca pt. ca masina ta sa fie ca noua.Contact pt. doritori: 0728.326.149.