gabis

Membru
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About gabis

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday January 01

Profile Information

  • Locatie cluj napoca
  • Auto volvo v40 2004
  1. Deci nu e mare lucru....mersi pentru ajutor...eram tare curios
  2. si cum il folosesc?o sa fac o poza sa vezi cum arata, nu seamana cu un hands-free.
  3. salut,am un volvo v40 din 2004, am desfacut capacul ala din fata de la schimbatorul de viteze si sub casetofon am gasit un aparat pe care scie Nokia si are 3 cabluri bagate in el, are si un loc de ceva mufa, oare ce o fii, sunt tare curis.
  4. up-grade incalzire in scaune

    Salut, asi incerca si eu treaba cu incalzirea daca se marita, v 40 meu e din 2004, poti sa imi spui de ce asi avea nevoie?si daca e complicata treaba asta?Mersi mult
  5. salut, se pare ca eu sunt al 8-lea care are exact aceasi problema cu stergatorul spate, supa ce l-am schimbat imi lasa o urma, parca nu ar fii dreapta luneta, eu am indoit sergatorul si l-am apasat catre luneta, acum sterge aproape tot, exceptand partea de sus, dar e mai bine ca la inceput, cand stergea numai jumate luneta:)
  6. mersi mult,o sa il caut.e scump unul nou?
  7. salut....si eu am aceeasi problema...doar ca la cluj sunt numai vreo 25 de grade Cum arata senzorul?? sa nu desfac alceva in locul lui:)
  8. probleme incalzire motor??

    Mie nu mi se incalzeste mai tare de 90 de grade, adica la jumate acul inducator, doar ca imi porneste termocupla dupa mers normal, cand opresc motorul se porneste termocupla si merge cateva minute, apoi se opreste.Nu cred ca ii normal avand in vedere ca temperatura de afara e scazuta si nu fortez deloc masina.nu stiu de la ce poate fii....
  9. probleme incalzire motor??

    am schimbat termostatul:(
  10. probleme incalzire motor??

    ce e webastro?
  11. probleme incalzire motor??

    salut nu porneste alceva....tot termocupla porneste, pornea si vara si porneste si acum oricat asi merge de linistit:)
  12. Buna.... am si eu un volvo v40 diesel din 2004 si am o problema care ma nelinisteste... dupa cativa km de mers normal( fara porniri sportive si alte chestii)mers normal pana in 2200 de turatii, dupa ce opresc motorul se porneste termocupla si merge cateva minute bune, vara nu mi-am facut probleme, ziceam ca poate e din cauza caldurii, dar si acum cand e frig afara face la fel.Apa nu se incalzeste niciodata peste 90 de grade.oare de la ce o fii....?