mihair

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About mihair

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V60 D2
  • Fabricatie 2013
  • Fabricatie 2 0
  1. Hop si eu cu V60

    Felicitari pentru achizitie. Si eu am acelasi model, dar din 2013, cumparata de mine in noiembrie 2017. Pe zi ce trece imi place mai mult, cred ca am facut o alegere buna. Sa te bucuri de ea!
  2. anvelope dimensiuni

    La mine  215/50R17 si 205/60R16.  Jantele sunt Njord si se pare ca acest model este numai de 8J. Masina a fost echipata de noua cu anvelope Continental  235/45R17. Acum chiar nu stiu ce sa fac, m-am inteles bine cu cele de iarna care au fost de 215.            
  3. anvelope dimensiuni

    Salut. Cred ca m-am grabit si n-am ales bine, nu e prima data. M-a  costat si mai mult, aveam deja 2 cauciucuri pe 235 aproape noi. Si da, pe stalpul de la portiera soferului e trecut 235/45R17. Inseamna ca am jantele de7.5J?  
  4. anvelope dimensiuni

    Salut. Nu credeam ca are importanta pretul anvelopelor. Sunt cumparate de la o persoana particulara si sunt rulate doar 50 km. M-au costat 1300 lei toate patru. Iar in ceea ce priveste alegerea acestor dimensiuni, inca nu m-am lamurit daca este cea mai buna optiune pentru sezonul de vara. Multumesc inca o data celor care mi-au raspuns.    
  5. anvelope dimensiuni

     Multumesc pentru raspunsuri. M-am decis pentru marimea  215/50R17, care dealtfel este trecuta prima in CIV. Am si gasit la un pret bun cauciucuri Continental ContiSportContact 3. Numai bine.   .  
  6. Va salut! Am cumparat masina cu anvelope de iarna 215/50R17. Fostul proprietar a folosit vara cauciucuri cu dimensiunile de 235/45R17, cauciucuri care sunt uzate si pe care nu vreau sa le mai pun pe masina.  Ce dimensiuni ma sfatuiti sa aleg pentru viitoarele cauciucuri de vara, pentru un confort mai bun? Multumesc.           
  7. Bine v-am gasit!

    O sa fac cat de curand un test de baterie, chiar daca n-am mai avut probleme cu ea. Multumesc pentru raspunsuri.
  8. Salut colegi! De o saptamana sunt noul posesor al unui V60 D2 din 2013. Inca din adolescenta mi-am dorit o masina Volvo si iata ca acum, cand ma apropii de 50 de ani, mi s-a indeplinit visul. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Sunt foarte incantat de masina, deocamdata n-am ce sa-i reprosez. Totusi ar fi ceva. Am iesit in week-end la 150km. de Bucuresti, mers pe autostrada. Cand am ajuns la destinatie, functia start stop nu mai functiona  cu mesajul ,,baterie descarcata''. Apoi pe drumul de intoarcere luminile de bord au devenit putin lizibile, de-abia distingeam cifrele. Astazi am plecat de dimineata la servici si n-am mai avut probleme cu start-stopul, nici cu luminozitatea bordului. Ce ma sfatuiti? Sa cumpar baterie noua, sau sa mai astept? Am citit aici pe forum ca 4,5-5 ani ar fi durata ei de viata. Multumesc.