popescu

Membru
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About popescu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/17/1972

Profile Information

  • Locatie Poiana Mare-Dolj
  • Auto volvo
  1. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Nu @M ai inteles gresit, Volvo din Italia avea pretul de pornire 32oo euro dupa ce am negociat cu italianul mi-a trimis prin mail un pret de 3000 de euro inclusiv actele, reducere care m-a pus pe ganduri si am devenit mai precaut. Una peste alta este ca masina arata impecabil in fotografie dar la fata locului masina era zgariata, lovita si avea un far spart. Ca fapt divers masina a apartinut unui crescator de cai care nu prea a avut grija de ea.
  2. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Salut Pe autovit Romania sunt 3 masini Vovlo V40 neimatriculate aduse din Germania. Toate sunt la pretul de 28oo euro negociabil, ca sa fie identificate mai usor. Stie cineva ceva despre ele?
  3. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Cristianc vreau sa te intreb ceva. Plimbandu-ma prin Craiova la un parc auto am gasit un VOlvo V40 din 1998. Ce m-a uimit a fost motorul de 1,8 benzina care nu se auzea deloc cand functiona. Cand am deschis portbagajul am gasit pretul din  Germania de 15oo euro la vanzare si mie mi-o dadea cu 1800 euro, dar masina avea rugina la pasajul rotilor spate si la usi jos in colturi si mai avea rugina pe grila capotei din fata. Acestea sunt punctele slabe la Volvo?
  4. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Neeeeeeeeeee. Poate sa fie si pe gratis, daca stiu ca ma apuc dupa ce cumpar o masina sa o vopsesc sau mai stiu eu ce mai bine stau linistit Mai bine am rabdare si mai vad eu.
  5. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Salut Astazi am aflati despre masina. Va afisez si voua adresa de pe autoscoud 24.-http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=lh4aybvx1hky&asrc=fa. La prima vedere masina pare OK . Dar ceea ce nu se vede sunt zgarieturile pe toata masina de jur imprejur, lovituri in caroserie si un far spart. Masina a plecat de la un pret de 3200 euro dar am obtinut o reducere de 3000 euro inclusiv actele. Cum de felul meu sunt putin mai mult precaut am rugat pe cineva sa vada in locul meu masina in Italia iar raspunsul l-am dat mai sus cu privire la masina. De altfel am fost putin nedumerit de scaderea de pret foarte rapida si asta m-a pus pe ganduri. Asa ca vom continua cautarea
  6. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    ok multumesc si noapte buna pe maine.
  7. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Imi primul rand imi face placere ca cineva sa mi se adreseze cu numele de Marius si nu domnule...stiu se va spune ca asa este politicos dar eu in sufletul meu nu am suferit niciodata de domnie si am cerut tuturor cunostiintelor mele sa-mi spuna pe nume. In al doilea rand sunt total de acord cu dvs. in tot ceea ce spuneti. Este imposibil ca un neamt sa faca aproape 20000 km pe an cu o masina diesel, stiut fiind faptul ca numai daca au de mers foarte mult nemti aleg dieselul. Din discutiile purtate ideea de baza, si nu este sigura nici aceasta ar fi ori sa iau legatura cu o persoana privata ori legatura cu un propietar de autohaus, neamt. Stiu cat sunt de costisitoare reparatiile la un diesel , de aceea va rog sa-mi spune-ti, in principal, la ce ar trebui sa fie atent un doritor de VOLVo diesel sau benzinar.
  8. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Asta de vreau sa o vad are 180000 km si este din 06/2001. Deci are pentru varsta ei aproape de normal, dar oricum totul este sub semnaul intrebarii.
  9. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Am tras o fuga si prin Olanda pe autoscoud si sa vedeti chestiune: daca te uiti dupa o masina Volvo V40 fabicata dupa 2000 nu gasesti una cu mai putin de 200000 Km spre deosebire de Italia si uneori Germania unde rar ajung pe la 200000 km.
  10. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Da V50Saphir, neamtu meu, este primul pe lista care o sa vorbeasca in germania si da stiu chestia sa ma feresc de autohausurile detinute de arabi, etc. De altfel pentru cine cauta pe internet se vede cine conduce autohausul respectiv si iti dai seama imediat dupa nume daca este german sau nu.
  11. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Pai din moment ce am apelat la ajutorul vostru este clar ca sunt foarte atent si cu simturile extrem de ascutite. De fapt imi este de un real ajutor discutiile cu voi (dvs.) ca asa stateam in banca mea. Si eu cunosc despre intretinerea masinilor in Italia cate ceva, dar asa cum am mentionat astept pe cineva sa ajunga acolo si pe urma mai vedem. Acum am ajuns destul de paranoic cu privire la vanzarile de masini din Germania sau alte tari si nu stiu ce sa mai zic. Ce-l mai mult imi este necaz pe angajatorul meu, neamt de origine, care prin 2008 se uita pe internet , vede un volvo 440 cu 500 euro, imi spune sa ma duc sa-l iau si aceasta masina merge încontinuu pana acum si am sa ma interesez cate sute de mii de km a facut in acest timp fara nici o defectiune. Asa ca......
  12. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Da, sunt foarte atent, de altfel am pus  o intrebare si pe forum cu privire la un anumit pret, prea mic dupa parerea mea  si mi s-a raspuns ca acestea sunt preturile la ora actuala fapt dovedit si printr-un anunt de vanzare a unei masini, mai jos putin. Ideea este ca in situatia in care nu sunt multumit nu este neaparat necesar  sa cumpar aceea masina ci sunt de acord sa mai pun o suma de bani pentru a merge mai sus. Oricum Bogdan daca poti sa ne spui in ce a constat teapa pe care ai luat-o cu o masina din Italia ar fi ,cred, benefic pentru toti ce doresc sa cumpere o masina Volvo. Ideea este ca piata de masini merge atat de prost si aici imi pare rau pentru ce-i ce doresc sa vanda asa cum sunt si eu. De altfel si eu ma caznesc de cateva luni sa vand o masina la un pret pe care imi este greu sa-l scriu aici si nu reusesc, un vw vento pe care pot sa-l mai garantez ca va functiona cateva zeci de mii de km fara probleme.
  13. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Alegerea mea este diesel-ul, asa cum am mai spus masina se afla in Italia si astept maine sau poimaine sa ajunga cineva, tot posesor de volvo, la ea sa o vada si sa vedem in ce stare este. Am luat legatura cu vanzatorul si mi-a spus ca nu a vandut-o inca. Posibil piata de acolo sa merga la fel ca aici? adica moarte, daca se poate spune, totala
  14. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Da, da, acum am inteles. In tot acest timp am trecut si datele in profil
  15. popescu vrea sa cumpere volvo V40

    Scuza-ma, dar de unde ai inteles asa ceva?