bil

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bil

  1. buna. sunt nou si pe aici si ca proprietar volvo. am un s80 2,4L d5 215cp  awd 2013 cu urmatoarea problema. in martie am pus 4 cauciucuri de vara Michelin noi, iar acum dupa 20.000 km cauciucurile din fata sau uzat de au ajuns la 4 mm iar cele din spate la 6-7mm .  uzura este egala pe roti.  am luat masina cu un set de cauciucuri vara si unul iarna acestea avand uzura identica , deci nu e o situatie noua .  telescoapele pe fata sunt NOI . as vrea sa stiu daca pt acest tip de masina e ceva normal . multumesc
  2. s80 uzura cauciucuri

    Cele de vara au fost Michelin . Acum sunt Continental  . Deci nu ieftine si nici proaste
  3. s80 uzura cauciucuri

    Dupa o luna de zilesi 3000km , cauciucuri Continental noi de iarna au ajuns la 5mm adancime profil pe rotile din fata. Oare Volvo nu recheama in service pt a corecta asemenea rahaturi ?
  4. s80 uzura cauciucuri

    Daca te supara nevasta divortezi ?
  5. s80 uzura cauciucuri

    Oricum , stabilitatea pe viraje e dezamagitoare . Nu stiu cum va fi pe zapada dar pe uscat ma dezamagit. Am avut un Bmw 520 rwd care e net superior. 
  6. s80 uzura cauciucuri

    Endurocrosser are dreptate . Exact asta se intampla . De aceea apare uzura mare. Intre timp am intrebat un prieten cu bmw x3 xd si mia aratat cauciucurile cu uzura inentica fata spate . La A6 quatro uzura e uniforma de asemenea . 
  7. s80 uzura cauciucuri

    Poate ne scrie cine are un s80 awd ceva legat de problema 
  8. s80 uzura cauciucuri

    Am avut pana acum Dacia , Skoda , BMW , Opel , ford galaxy , peugeot ,dar e prima data cu o diferenta de uzura atat de mare . Neavand Volvo AWD pana acum si nici un cunoscut cu s80 awd am fost surprins de diferenta  .  La xc60 awd al unui prieten nu sa uzeaza la fel ca la a mea de aceea cred ca a mea are vreo problema