onisim

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About onisim

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 12/27/1974

Profile Information

  • Locatie galati
  • Auto VOLVO S40;1,6D;2007
  1. Volvo S40;1,6D;2007

    Salutare!Am fost azi la bosch service si nu am rezolvat mare lucru.La inceput a aparut eroare de debitmetru (13AD si 1320),a sters erorile si dupa aceea ia facut o gramada de teste si nu a gasit nimic si nici erorile cu debitmetru nu au mai aparut.Nu stiu ce sa mai zic !?Mi-au sugerat sa mai fac un consum la pompa si in afara orasului.Asa ca mai dureaza pana vad daca e vreun rezultat sau nu!Te salut!
  2. Piese Volvo doar pentru forumisti

    Salutare!Am un volvo S40/1,6D/2007 si am probleme cu, consumul.Presimtirea mea este ca e debitmetru.Da-mi si mie niste preturi te rog la debitmetre.Multumesc!marele.blond@yahoo.com
  3. Volvo S40;1,6D;2007

    Ai dreptate Bogdan dar pentru diagnoza trebuie sa ajung la tine,la Bucuresti,ca pe la Galati nimic care sa ma multumeasca.Am mai fost la unii pe aici si am dat banii pe senzorul de la axa cu came si nici un rezultat.Multumesc pentru sfat!
  4. Salutare!Am o problema la masina mea.A inceput sa consume ,am sunat la volvo si au spus ca poate fi debitmetru.Lamuriti-ma care sunt necazurile care apar de la debitmetru.Ce se poate face si cat ma ajunge ?Va rog dati-mi preturi la debitmetru pentru masina asta,noi si sh .Daca aveti si adrese si linkuri va multumesc mult.
  5. Va multumesc pentru sfaturi!Nu stiu ce sa spun chiar vorbisem azi sa iau senzorul,dar trebuia sa dau un avans in inaite si nu aveam cat vroiau ei la mine.Senzorul costa in jur de 350 lei fara mentaj.Acum ma mai gandesc daca sa-l iau sau nu.Iar in legatura cu testerul nu stiu care era codul,asa mi-au spus cei de la service.Nu am probleme cu pornitul doar consumul din calculatorul de bord.Am sa incerc si babeste sa vad cat imi consuma.Am sa mai incerc la alt tester,fiindca in Galati nu avem reprezentanta Volvo.Mai astept parerile voastre in legatura cu problema mea.Va multumesc mult !!!
  6. Saltare!Am si eu o nelamurire!?Acum 3 ani am luat un Volvo S40,1,6D si sunt multumit de el,e din 2007.Dupa ce l-am luat (la adoua mana nu nou),l-am dus pe tester iar testerul mi-a spun ca da eroare la senzorul de la axa cu came.A sters eroarea si am plecat acasa.Anul acesta fiind in concediu am vazut ca imi consuma mai mult(7,5)afara si (10,2)in oras si m-a surprins,de obicei imi consuma 5,2-7,2.Am urcat masina pe tester si mi-a spus aceasi problema,ca tot senzorul de la axa cu came da eroare.Oare asta e problema sau nu? VA ROG DATI UN RASPUNS!