zarya

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About zarya

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  1. Probleme Pompa Injectie

    163 cp
  2. Probleme Pompa Injectie

    Buna ziua! Am un Volvo xc90, din 2003, motor 2,4 diesel si o mare problema. La plecarea de pe loc, din cand in cand, se opreste motorul. In urma unei diagnoze, mi s-a spus ca presiunea de motorina in rampa de injectoare variaza. Ce probleme poate avea pompa de injectie si unde se poate repara? Am incercat la un service care repara pompe de injectie si mi s-a spus ca pretul variaza intre 3000 - 5000 ron, ceea ce mi se pare enorm. Va multumesc !
  3. XC90 cu o mica (sper) problema

    Ma gandesc ca daca ar trage aer pe undeva s-ar oprii mereu sau mult mai des... Mult mai probabil sa fie din cauza regulatorului...nu stiu ce sa zic. Iti multumesc pt ajutor si pastram legatura, momentan nu stiu ce sa zic.
  4. XC90 cu o mica (sper) problema

    Nu pot sa-ti trimit msg, in schimb l-am primit pe al tau :| Spune-mi pe pm cat m-ar costa si lasa-mi numarul tau de telefon
  5. XC90 cu o mica (sper) problema

    Eu mai am o Alfa Romeo 156, benzina, iar pompa de benzina este pozitionata atat de bine incat se ajunge groaznic de greu la ea. Explicatia: a fost pusa acolo pt ca in mod normal nu prea se strica, deci nu ai de ce sa umblii la ea. Si ma intreb, nu se strica la Alfa Romeo si se strica la un Volvo din 2003 cu 90.000 km ? 
  6. XC90 cu o mica (sper) problema

    Probabil, d-asta vreau sa ii mai fac o diagnoza. I-am dat un pm lui DETONATOR. Astept sa-mi raspunda. Dar dupa simptome aveti idee ce ar putea fi?
  7. XC90 cu o mica (sper) problema

    "engine system service urgent" asta imi apare. Cei de la Volvo au spus ca nu le apare nici o problema (mai exact, nu stiu ce are), nu stiu detalii ca nu am fost eu cu masina.
  8. Salut! Sunt posesorul unui Volvo XC90 din 2003 de 163 cai. Masina are o problema si sper sa ma puteti ajuta. In timpul mersului imi apare mesajul Service Urgent (ceva de genul) iar apoi masina se opreste. Am fost la Volvo, am pus-o pe un tester si mi s-a spus ca nu are nimic, ca lor nu le apare nici o problema. Tin sa precizez ca masina se opreste in momentul in care plec usor de pe loc (fara sa accelerez puternic) sau cat turatia este sub 2000 de rotatii. Poate fii pompa de motorina? Sau vreun senzor de turatie ? Voi ce parere aveti? Multumesc !