ADU1

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ADU1

  1. Volvo V50

    Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii in legatura cu problema pe care o am la masina mea. Detin un volvo v50 1.6 diesel  2009,iar saptamana trecuta facand un drum mai lung (aprox 50 km,de obicei folosesc masina doar prin oras) mi s-a oprit masina in mers,a aparut pe bord eroarea "anti skid service vereist" si beculetele de motor si antialunecare pornite si nu a mai pornit masina ( mentionez faptul ca inainte sa se opreasca a aparut pe bord ceva mesaj sa ma parchez-asta imi zicea google translate deoarece e in neerlandeza).Am scos cheia din contact si am inchis masina,constatand ca raman aprinse pozitia fata stanga si pozitia spate dreapta.Dupa aproximativ o jumatate de ora i-am dat cheie si a pornit.Dupa ce am discutat cu un electrician auto, mi s-a sugerat sa vin cu ventilatia oprita,radio si toate ca sa nu consume din baterie si sa pot ajunge acasa cu bine .Am dus-o in service si mi s-a schimbat puntea de diode de pe alternator,crezand ca aia ar fi problema.Masina s-a oprit iar de 2 doua ori.A pus-o pe tester si i-a aparut mesaj de eroare de la egr,insa acel lichid ii arata ca este in limite normale.Cei de la service mi-au spus ca e posibil sa fie calculatorul de la motor. Inainte de problema cu opritul motorului in mers si a erorii cu anti skid service vereist,mi-a mai aparut o eroare "motorsystem service spoed" si un triunghi rosu cu semnul exclamarii in interior.Am fost la tester si mi-a zis ca e posibil sa fie egr-ul(lichidul acela). Sincer nu stiu ce sa mai cred si sa mai fac,va rog mult sa ma ajutati. Cu stima, Adrian Brehar
  2. Volvo V50

    Salut, Azi mi-a aparut aceasta eroare “parkeerhulp service vereist” ce poate sa insemne? Multumesc!
  3. Volvo V50

    Salut, A schimbat egr-ul si aditivul acela, iar acum nu s-a mai oprit si nu au mai aparut nici acele erori. Multumesc frumos de ajutor domnilor!
  4. Volvo V50

    @paunionutz imi poti recomanda un service bun in Jud Cluj? Mersi
  5. Volvo V50

    Salut,mersi fain de ajutor.O sa le spun sa verifice. Ieri a scos mufa de la egr si masina nu s-a mai oprit,insa pe bord au ramas aprinsi martorii de motor, antialunecare si eroare anti skid service vereist. Pe tester tot eroare de egr da.Mi s-a recomandat sa schimb calculatorul de la motor,insa nu cred sa fie aia problema.  
  6. Buna ziua,

    Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii in legatura cu problema pe care o am la masina mea.

    Detin un volvo v50 1.6 diesel  2009,iar saptamana trecuta facand un drum mai lung (aprox 50 km,de obicei folosesc masina doar prin oras) mi s-a oprit masina in mers,a aparut pe bord eroarea anti skid service required si beculetele de motor si antialunecare pornite si nu a mai pornit masina ( mentionez faptul ca inainte sa se opreasca a aparut pe bord ceva mesaj sa ma parchez-asta imi zicea google translate deoarece e in neerlandeza).Am scos cheia din contact si am inchis masina,constatand ca raman aprinse pozitia fata stanga si pozitia spate dreapta.Dupa aproximativ o jumatate de ora i-am dat cheie si a pornit.Dupa ce am discutat cu un electrician auto, mi s-a sugerat sa vin cu ventilatia oprita,radio si toate ca sa nu consume din baterie si sa pot ajunge acasa cu bine .Am dus-o in service si mi s-a schimbat puntea de diode de pe alternator,crezand ca aia ar fi problema.Masina s-a oprit iar de 2 doua ori.A pus-o pe tester si i-a aparut mesaj de eroare de la egr,insa acel lichid ii arata ca este in limite normale.Cei de la service mi-au spus ca e posibil sa fie calculatorul de la motor.

    Inainte de problema cu opritul motorului in mers si a erorii cu anti skid service,mi-a mai aparut o eroare "motorsystem service spoed" si un triunghi rosu cu semnul exclamarii in interior.Am fost la tester si mi-a zis ca e posibil sa fie egr-ul(lichidul acela).

    Sincer nu stiu ce sa mai cred si sa mai fac,va rog mult sa ma ajutati.

    Cu stima,

    Adrian Brehar