mihaibuburuzan

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About mihaibuburuzan

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday January 01

Profile Information

  • Locatie cluj napoca
  • Auto volvo v40
  1. Intruniri locale Cluj

    maine? se intampla ceva in parcare la polus? se anunta cineva?
  2. CUTIE DE VITEZE M65H2 PT VOLVO V40

    pt XYDEXTER:  heico nu a umblat la cutia de viteze, a lucrat doar la motorul propriu zis si au marit puterea de la 200cp la 235. cutia este aceeasi. pt BRAVA: corect, am gresit titlul. asta inseamna incepator pe forum 
  3. Intruniri locale Cluj

    EU ERAM CU VOLVO NEGRU!!! si chiar cautam masinile volvo. am gasit una singura doar, era un v40 cu numar de alba iulia, ZGV cred, si avea sticker de volvo club, dar era inspre intrarea nr 1, unde era mai gol. am ajuns pe la 19.10 si am stat pana la 19.50. la spalatorie era cam aglomerat si nu am gasit pe nimeni. deci: CUM FACEM? ne dam numere de telefon si vorbim? mihai
  4. CUTIE DE VITEZE M65H2 PT VOLVO V40

    pt brava cutia mea este made by volvo. scrie mare si frumos pe ea, atat pe carcasa turnata cat si pe eticheta.
  5. CUTIE DE VITEZE M65H2 PT VOLVO V40

    ok, din pacate nu am gasit nimic care sa potriveasca la masina mea. ce am gasit ba nu are rapoartele de transmisie similare, ba nu are raportul de diferential similar. puse cap la cap, nu iese nici cum apropiat de ceea ce caut eu. vin cu o alta intrebare acum: oare toate cutiile din gama M56 au sistem de prindere pe motor identic? caci acum ma gandesc sa caut o cutie de pe un s40 (2000-) care vine cu o echipare m56, poate chiar una in 6 trepte. ce parerea aveti? care sunt sansele sa pot folosi una? bineinteles, daca va avea 6 trepte, cu schimb de timonerie.
  6. Intruniri locale Cluj

    salut, vin si eu azi la polus, poate ma ajuta careva cu ceva informatii despre cutia mea de viteze. mihai.
  7. CUTIE DE VITEZE M65H2 PT VOLVO V40

    imi poate zice cineva dintr-o sursa avizata pe care motoare apare cutia de viteze m56h2 in afara de acesta al meu? (B4204T5)
  8. salut pentru toti pasionatii de volvo. am o mare problema, si anume un volvo v40 2.0 t4 turbo heico tunning de 235cp din 2001. acum cateva zile a inceput sa ''caraie'' la schimbatul vitezelor. am schimbat lichidul hidraulic DOT4, dar problema persista. se pare ca exista o problema de rulmenti sau de sincroane si probabil voi fi nevoit sa schimb cutia. iar cum una nou costa in jur de 1600 euro, cred ca voi cauta o varianta din dezmembrari. problema mea este ca nu gasesc o cutie identica, si anume M56H2. am gasit una pe un s40 din 1998, dar conform cartii de volvo, este M56L2 si are rapoarte diferite pe unele trepte. ma poate cineva ajuta cu orice sfat/idee??? multumesc.