CosminS

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About CosminS

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Vaslui
  • Auto Volvo V50
  • Fabricatie 2005
  • Fabricatie 2 0
  1. Fum dupa eliminare dpf

    Posibil sa fie problema la EGR? sa ramana pe deschis? Chestia e ca in timp ce scoate fumul, la accelerari si decelerari masina parca se smunceste....
  2. Fum dupa eliminare dpf

    SI la mine scoate fum negru in depasiri si accelerare. Dar acel fum(din video) nu e doar la relanti, ci dupa un rulaj de aproape 30-40 de km. Am fost la vreo 3 testere, am vb cu vreo 3 mecanici. Unul dintre el mi-a zis ca e posibil sa fie pe la turbina un simering ceva slabit.... si la un moment dat sa-mi arda uleiul cu care se unge turbina, dar chestia e ca nivelul uleiului ramane la fel. Stiu ca am un joc mic la axul turbinei pentru ca atunci cand o fortez putin se aude un suerat oscilant undeva intre 2400 si 3000 de ture apoi dispare. Am sa incerc si aditiv, dar motorina de la Rompetron n-am de unde ca in Vaslui nu este decat un partener Rompetrol si nu m-as risca, alimentez de la MOL in schimb si tot timpul doar cea mai scumpa.
  3. Fum dupa eliminare dpf

    Culoarea fumului. A9D3B60D-CDCF-48D8-A5B2-F48E69E6B3EA.MOV
  4. Fum dupa eliminare dpf

    Un gri ceva...ca si cum ar fi avut filtrul.
  5. Fum dupa eliminare dpf

    Salutari tuturor, am un Volvo V50 motor se 2.0 D de 136cp, an 2005, saptamana trecuta am scapat de filtrul de particule, a fost resoftata. Am crezut ca am scapat de probleme, pana cand am vazut ca iese in continuare fum, cam aceeasi culoare si dupa fiecare rulaj de aproape 30-40 de km. Mentionez faptul ca masina nu pierde din putere in timpul cat scoate fum, merge normal, nici nu imi dau seama decat daca ma uit in oglinzi. A fost curatat si egr-ul initial crezand ca este din acest motiv. Masina trage si accelereaza fara nici o problema, nu se aude nici un sunet ciudat, alta simptoma decat fumul nu are. Intrebarea mea este de ce? Daca filtrul a fost scos efectiv.