CosminS

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CosminS

  1. Fum dupa eliminare dpf

    Posibil sa fie problema la EGR? sa ramana pe deschis? Chestia e ca in timp ce scoate fumul, la accelerari si decelerari masina parca se smunceste....
  2. Fum dupa eliminare dpf

    Salutari tuturor, am un Volvo V50 motor se 2.0 D de 136cp, an 2005, saptamana trecuta am scapat de filtrul de particule, a fost resoftata. Am crezut ca am scapat de probleme, pana cand am vazut ca iese in continuare fum, cam aceeasi culoare si dupa fiecare rulaj de aproape 30-40 de km. Mentionez faptul ca masina nu pierde din putere in timpul cat scoate fum, merge normal, nici nu imi dau seama decat daca ma uit in oglinzi. A fost curatat si egr-ul initial crezand ca este din acest motiv. Masina trage si accelereaza fara nici o problema, nu se aude nici un sunet ciudat, alta simptoma decat fumul nu are. Intrebarea mea este de ce? Daca filtrul a fost scos efectiv. 
  3. Fum dupa eliminare dpf

    SI la mine scoate fum negru in depasiri si accelerare. Dar acel fum(din video) nu e doar la relanti, ci dupa un rulaj de aproape 30-40 de km. Am fost la vreo 3 testere, am vb cu vreo 3 mecanici. Unul dintre el mi-a zis ca e posibil sa fie pe la turbina un simering ceva slabit.... si la un moment dat sa-mi arda uleiul cu care se unge turbina, dar chestia e ca nivelul uleiului ramane la fel. Stiu ca am un joc mic la axul turbinei pentru ca atunci cand o fortez putin se aude un suerat oscilant undeva intre 2400 si 3000 de ture apoi dispare. Am sa incerc si aditiv, dar motorina de la Rompetron n-am de unde ca in Vaslui nu este decat un partener Rompetrol si nu m-as risca, alimentez de la MOL in schimb si tot timpul doar cea mai scumpa.
  4. Fum dupa eliminare dpf

    Culoarea fumului. A9D3B60D-CDCF-48D8-A5B2-F48E69E6B3EA.MOV
  5. Fum dupa eliminare dpf

    Un gri ceva...ca si cum ar fi avut filtrul.