Bila

Membru
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bila


  1. Presupun că nu vorbeşti de soft, ci de piesă, nu? Softul se plăteşte separat?

    Piesa, piesa, de soft nu mi-au zis nimic..... Hai sa fim seriosi, sunt niste cretini. Trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant, si sa intelegem ca nu mai suntem niste fraieri care baga mana in buzunar la fiecare proforma (si asta numai pentru a cumpara piese produse de diversi , dar ambalata in cutii mov pe care scrie VOLVO:violent1:)


  2. Eu zic că-i problemă cu receptorul (antena) imobilizatorului, ăla de lângă contact şi că problema se va repeta, conform domnului Murphy, exact când vei fi în cea mai mare grabă. smile.gif

    Ieri s-a mai intamplat o data.... si nu eram in graba:lol:. Am bagat cheia, si nu a facut nimic.... Obisnuit fiind cu cutia automata, din instinct, am calcat frana, si tot nimic. Asa ca mi-am adus aminte ca are cutie manuala, si m-am uitat pe bord..... Start prevented, try again.......


  3. Va propun un mic concurs:

    In perioada 3 decembrie 2010 – 4 februarie 2011 (cu pauza de sarbatori in intervalul 23 decembrie 2010 – 2 ianuarie 2011), 2 Volvo S60 te asteapta in Bucuresti. Poti castiga pe loc un drive test S60 in Bucuresti sau, marele premiu, un Volvo S60.

    Ce trebuie sa faci ca sa castigi drive-testul?

    Trebuie sa fii unlimited naughty. Sa fii dezinhibat, nonconformist, sa faci ceva iesit din comun, sa zici ceva iesit din comun si sa-l convingi pe soferul sau pe soferita S60 sa te lase la volan. Dar inainte sa treci la fapte nebunesti fii sigur ca ai carnet de sofer de macar 2 ani!

    Cum castigi marele premiu, noul Volvo S60?

    Daca reusesti sa-l convingi pe sofer sau pe soferita S60 sa te lase la volan, fapta ta iesita din comun va fi postata pe Pagina Volvo S60 pe youtube alaturi de alte fapte iesite din comun ale altor oameni iesiti din comun.

    Filmultetul cu cele mai multe view-uri castiga marele premiu!

    Pe www.unlimitednaughty.ro sau pe S60 pe facebook -> pagina Noul Volvo S60 afli unde exact in Bucuresti gasesti in fiecare zi cele 2 Volvo S60.

    Pareri? Cum vi se pare?

    ...... adica se stie deja castigatorul??? sau n-am inteles eu bine regulamentul..... cine hotaraste cat de naughty este cel/cea care va castiga?


  4. Vecine ai incercat si cu cheia nr 2 ? Poate fii o problema la cheie sau la receptor .

    Vecine, sincer sa fiu, n-am incercat, ca merge acum, dar asa cum am spus, vroima sa vad care ar fi un remediu.... pe volvoxc70.com au mai patit-o unii si cica ar trebui sa inchid/deschid masina (din telecomanda) de 5 ori si isi va reveni.....:blink:


  5. Câte grade erau afară, când ai oprit motorul şi cât de cald era motorul? Nu cumva ai simţit vibraţiile de la parking heater? Pe de altă parte, câtă motorină aveai în rezervor?

    Cel mai important: ţi s-a aprins şi triunghiul roşu, simultan cu mesajul?

    Dacă răspunsurile sunt favorabile, eu presupun o problemă cu imobilizatorul.

    Afara erau vreo 5-6 grade , iar motorul era cald "normal". Aveam jumate de rezervor de motorina, iar triunghiul rosu nu s-a aprins.

    @ Catalin; LC direct pe Bulgaria....:rolleyes:


  6. A auzit careva din voi de asa ceva? A mai patit cineva asa ceva?..... In cateva vorbe, acum 20 minute, bag masina in curte, opresc motorul si ma duceam sa inchid poarta, cand aud un bazait venit din partea stg fata a masinii. Deschid capota , imi bag mana intre far si filtrul de aer sa vad ce `reaq face asa dar nimic... pun mana pe far si simt o vibratie foarte usoara, asa ca incep sa cobor mana pa bara si de pe bara pe proiectorul de ceata; asta vibra ceva mai tare decat farul dar nederanjant. Intre timp, bazaitul (inclusiv vibratia) s-a oprit. Ma urc la volan sa pornesc motorul sa vad de unde vine vibratia si ... oha! imi apare pe bord mesajul "start prevented, try again"..... Simptumul este in felul urmator: cheia se invartea in contact, dar nu se auzea nici un alt zgomot... scot cheia, o bag iar si de data asta electromotorul invartea, dar motorul nu pornea.... scot iar cheia, si mai incerc o data....de data asta a pornit.... Acum porneste, dar mi-e frica sa nu-mi mai faca figura o data si sa nu stiu ce sa-i fac, de aceea am pus aceste intrebari.....

    PS Vreau o masina fara electronicaaaaaaaaaaaaaaa (Un HDJ sau HZJ..........)


  7. În primul, rând, welcome!

    În al doilea rând, s-a discutat de nenumărate ori. De ce nu foloseşti search-ul?

    În al treilea rând, ar trebui să precizezi şi despre ce motorizare e vorba, când întrebi ceva. Distribuţia se schimbă la 160000 de km.

    Ai si nu ai dreptate :blink: Masina este un XC70 d5 163 cp (mea culpa), iar functia search am folosit-o dar fara folos::) Nu ma pricep la motoare, aceeasi motorizare s-o fi pus si pe alte modele, dar eu am cautat numai la xc70....


  8. Poate fii si de la senzorii de ABS, sunt situati pe fuzeta DAR nu ai ce sa verifici pana nu vezi clar de unde ai eroarea .

    Mesajul pe bord mi-a aparut la scurt timp dupa ce am schimbat caseta de directie, a disparut, si acum de ieri a aparut iar. Masina a fost scanata cde erori, iar electronistul a zis ca trebuie recalibrat senzorul de pe coloana de directie.... Eu nu ma pricep, e prima oara cand patesc asa ceva la volvo!