Bila

Membru
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About Bila

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 12/21/1972

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto XC 70, 2004, 2.4 D5
  1. Parking heater

    Diagnosticat, identificat problema, MULTZAM BogdanG!. Astept inca raspunsul pentru xc90 daca stie cineva....
  2. Parking heater

    Asa voi si face! O sa fac o diagnoza sa vad ce probleme are heaterul si schimb numai ce e cazul!. Stie cineva daca e la fel si la XC90? Adica, daca am heaterul pe masina, dar nu am softul, ar trebui sa porneasca singur?
  3. Parking heater

    Piesa, piesa, de soft nu mi-au zis nimic..... Hai sa fim seriosi, sunt niste cretini. Trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant, si sa intelegem ca nu mai suntem niste fraieri care baga mana in buzunar la fiecare proforma (si asta numai pentru a cumpara piese produse de diversi , dar ambalata in cutii mov pe care scrie VOLVO:violent1:)
  4. Parking heater

    PS: tocmai mi-a sosit proforma de la primus Auto pentru acest Heater care la mine nu functioneaza.... 513,91 Euro + TVa........:blink::blink:
  5. Parking heater

    Pana la urma, cum se seteaza park heaterul?
  6. Start Prevented, Try again

    ...iezac de aia iau si cealalta cheie... sa fiu sigur ca e de la receptor nu de la cheie
  7. Start Prevented, Try again

    Oricum, cred ca cel mai bine e sa iau "la purtat" si cealalta cheie...just in case
  8. Start Prevented, Try again

    Ieri s-a mai intamplat o data.... si nu eram in graba:lol:. Am bagat cheia, si nu a facut nimic.... Obisnuit fiind cu cutia automata, din instinct, am calcat frana, si tot nimic. Asa ca mi-am adus aminte ca are cutie manuala, si m-am uitat pe bord..... Start prevented, try again.......
  9. Castiga noul Volvo S60!

    ...... adica se stie deja castigatorul??? sau n-am inteles eu bine regulamentul..... cine hotaraste cat de naughty este cel/cea care va castiga?
  10. Start Prevented, Try again

    Vecine, sincer sa fiu, n-am incercat, ca merge acum, dar asa cum am spus, vroima sa vad care ar fi un remediu.... pe volvoxc70.com au mai patit-o unii si cica ar trebui sa inchid/deschid masina (din telecomanda) de 5 ori si isi va reveni.....
  11. Start Prevented, Try again

    Afara erau vreo 5-6 grade , iar motorul era cald "normal". Aveam jumate de rezervor de motorina, iar triunghiul rosu nu s-a aprins. @ Catalin; LC direct pe Bulgaria....
  12. Start Prevented, Try again

    ... negativ. Cheia e singura....
  13. A auzit careva din voi de asa ceva? A mai patit cineva asa ceva?..... In cateva vorbe, acum 20 minute, bag masina in curte, opresc motorul si ma duceam sa inchid poarta, cand aud un bazait venit din partea stg fata a masinii. Deschid capota , imi bag mana intre far si filtrul de aer sa vad ce `reaq face asa dar nimic... pun mana pe far si simt o vibratie foarte usoara, asa ca incep sa cobor mana pa bara si de pe bara pe proiectorul de ceata; asta vibra ceva mai tare decat farul dar nederanjant. Intre timp, bazaitul (inclusiv vibratia) s-a oprit. Ma urc la volan sa pornesc motorul sa vad de unde vine vibratia si ... oha! imi apare pe bord mesajul "start prevented, try again"..... Simptumul este in felul urmator: cheia se invartea in contact, dar nu se auzea nici un alt zgomot... scot cheia, o bag iar si de data asta electromotorul invartea, dar motorul nu pornea.... scot iar cheia, si mai incerc o data....de data asta a pornit.... Acum porneste, dar mi-e frica sa nu-mi mai faca figura o data si sa nu stiu ce sa-i fac, de aceea am pus aceste intrebari..... PS Vreau o masina fara electronicaaaaaaaaaaaaaaa (Un HDJ sau HZJ..........)
  14. XC 70 - 2004 - 102,000 km Cumparat de la reprezentatnta , romanica: schimbat caseta de directie 15,ooo km schimbat discuri fata spate la 65,000 schimbat kit ambreiaj la 89,000 schimbat caseta de directie la 100,000 .... in rest nimic, placute, uleiuri, samd.
  15. Salutare !

    Ba da ! Exact acolo locuiesc. E de bine sau de rau ca stii masina?