Christi

Membru
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Christi

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Ploiesti
  • Auto opel
  • Fabricatie 2004
  • Fabricatie 2 0
  1. Diagnoza Volvo

    Diagnoza in Cluj  face cineva?
  2. Salutare Desi cautam un xc60, am ajuns la un v70 D4 2012 pe  care as dori sa-l achizitionez. Din descriere  pare a fi cat de cat dotata, dar as avea rugamintea daca ma poate ajuta cineva si sa mi spuna toate dotarile dupa seria de sasiu. Masina are ss: yv1bw88a101268417  echipata cu motor D5204T3. Sper sa fi postat unde trebuie. Multumesc
  3. Diagnoza Volvo

    Salutare In Timisoara face cineva diagnoza?
  4. Achizitie volvo xc60

    Da, era setat ca privat, acum e public, sper sa fie vizibil.    
  5. Achizitie volvo xc60

    SCUZE, nu stiu ce s-a intamplat  https://www.youtube.com/watch?v=ex8lr4n69fg
  6. Achizitie volvo xc60

    Din pacate nu am editat in timp util si n-am mai apucat sa reactualizez in postarea anterioara.     https://www.youtube.com/watch?v=Uf8gd-cfI3o&feature=youtu.be
  7. Achizitie volvo xc60

    Am vb cu un posesor de volvo xc60 care are masina la vanzare, in afara de pozele trimise, i-am solicitat sa-mi trimita si un video cu bordul la pornire, as vrea sa va rog sa-mi spuneti daca acei martori sunt ok care se sting si care raman aprinsi si secventa lor daca e corecta. Are cheia de service aprinsa, mi-a zis ca sapt aceasta schimba uleiul si filtrele si reseteaza si interval service.  
  8. Achizitie volvo xc60

    Salut. Din ce an nu mai este cu 2 dislayuri? Multumesc celor ce-au raspuns, si ptr linkuri cu masini si ptr pm, dar imi cer scuze, n-am prea avut timp sa raspund, citesc  sporadic forumul. Referitor la un anumit tip de motor am o intrebare, ce fel de motor este 2.0 de 136cp, este pus pe un volvo xc60, dar n-am mai intalnit tipul asta de motor. Alta intrebare ar fi , am verificat un vin pe autodna dar ca si istoric nu apare decat doua intrari si astea de cand a fost adusa masina in tara, in rest nimic despre istoric , incerc sa cred ca nu e deloc ok ori site-ul nu are info actualizate, ca si idee, ce ar trebui sa apara in acel istoric ca sa fie cat de cat ok, o parere ar fi utila. Nu pun vn-ul aici ptr ca e de la o alta masina nu de la volvo, deci nu are relevanta.
  9. Achizitie volvo xc60

    Ca si o paranteza, nu am dorit motorul de 2.4 ptr ca e cu transmisie integrala, nu locuiesc intr-o zona care sa solicite acest lucru si oriunde tara asta  e accesibila 2wd, si de asta am evitat, dar o pot accepta. Am urcat la munte si cu 2wd. Multi fug de el ca are imp mare, omg, daca ai bani de volvo, chiar si sh, trebuie sa-ti asumi si cheltuielile, nu sa-l tii in parcare si sa-l plimbi de craciun si de paste. Nu sunt plin de bani,  , vollvo, mi-a placut mereu dar nu am avut bani s-o cumpar, dar n-am uitat-o niciodata, altele erau priotitatile, tanjesc dupa ea de cand am dorit 740d acum 20 de ani, eram inebunit, si sunt si acum dupa volvo.
  10. Achizitie volvo xc60

    Inca valabil. Accept si motorul 2.4 d.
  11. Achizitie volvo xc60

    Am inteles, multumesc ptr detalii. Daca se poate detalii te rog despre firma asta din Bucuresti, pe pm sa nu fie considerata reclama si daca e de incredere.
  12. Achizitie volvo xc60

    Multumesc ptr detalii si s-a stapanesti sanatos, la cat mai multi km fara prb si drumuri bune sa ai! . In ce conditii ai acizitionat masina, de pe site-uri de vanzari auto, reprezentanta, deler sau de pe ste-uri de afara?
  13. Achizitie volvo xc60

    Din pacate n-am gasit nimic ok, toate sunt asa cum sunt, trebuiesc luate la bani marunti, sunt masini cu ceva km in spate si prb pot fi , dar in afara de asta , unele nici nu arata bine si nici prop nu spun ce nivel de echipare au, ca are abs, esp ac, astea au toate, doar dacia 1310 nu avea, asa ca nu stiu de ce se ascund lucrurile astea, cine vrea o masina buna o cauta de bube si dotari, eu o iau s-o tin ceva vreme si nu vreau sa-mi fie frica sa plec cu ea pe strada cu familia ca nu stiu ce cade pica si raman in drum. Ai ceva de vanzare?
  14. Achizitie volvo xc60

    Imi cer scuze, Rog un moderator sa stearga ca s-au postat vreo 6 topicuri , a fost o eroare, nu stiu ce s-a intamplat.
  15. Achizitie volvo xc60

    Salutare Nou pe forum, doresc sa achizitionez un Volvo xc60, 2011 motor 2.0 de 163 cp, ca si echipare, ce sa zic, cat de cat decenta, macar momentum, din pacate oferta e slaba si toate care sunt pe piata sunt impecabile si perfecta stare. N-am sa iau cu cutie automata, e o prb ca nu se stie cum a fost intretinuta, asa ca merg pe manuala. Un volvo la anii astia nu poate avea mai putin de 300k km, deci cam ce prb ar putea aparea si ce-ar trebui sa fiu atent. Maine vb cu o cunostinta cate cumpara masini la licitatii din afara sa vad ce-mi gaseste, deci practic n-am cum sa vad masina fizic decat foto si sa ma las pe descrierea lor sa spe ca corespunde. Nu stiu daca e o idee buna  achizitia astfel, dar n-am alta solutie, as fi mers in germania unde am niste prieteni dar si aia sunt cu job-ul si greu sa mearga cu mine peste tot, plus ca singur n-as putea ca nu cunosc limba. Deci in mare la ce prb m-as putea astepta, si daca exista un risc major in a cumpara o masina de pe acele site-uri de licitatii.  Multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi acest mesaj.