hary

Membru
  • Content count

    55
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hary


  1. Salutare tuturor. Va intreb daca cineva dintre voi si-a montat acea conducta suplimentara ce face legatura intre radiator si vasul de expansiune. La Primus mi-a spus ca s-a facut rechemare si s-a pus acea conducta numai la motoare VEA. Am intrebat mecanicul daca e necesar si a zis ca nu, dar el la masina personala si-a pus. Explicatia ar fi ca se face racirea motorului mai bine. Eu personal am montat acea conducta dar de la alta marca pentru ca se potriveste perfect si costa la jumatate.


  2. vezi ca ai langa tine o firma de incredere care iti poate spune in ce stare e DPF-ul. daca nu e distrus de „spalatori„ de filtre ai o sansa mare sa iti rezolvi problema la ei. e la granita judetului tau...nu ii mentionez caci nu vreau sa se interpreteze ca reclama mascata


  3. e complicata situatia la tine. mai intai trebuie vazut daca mai ai filtrul original pe masina. daca e chinezarie iti trebuie filtru nou. in situatia ca ai filtru original pe masina, trebuie verificat daca mai e in toate mintile lui. la km astia cred ca ii pe duca. daca nu e ars sau distrus in urma curatarii chimice la firme sau indivizi care se lauda ca se pricep la curatare, poti incerca sa il resuscitezi. treaba cu resuscitare inseamna demontare de pe masina, studiat filtru cu o camera video in interior si vazut daca o curatare facuta profesionist te scapa de probleme. la remontare...senzor de presiune diferentiala nou si adaptare cu vida obligatoriu. asta e parerea mea...sper sa ma fi facut inteles


  4. Discurile si placutele au fost verificate de mine dupa codul QR. Sunt sigur ca nu au fost ”manarite”. Au fost montate prost sau le-a decalit ala care le-a montat. Pe principiul...nu pleaca clientul cu vopseaua de protectie pe ele. Mai bine pleaca berbecul cu ele in proba, pune frane ca prostul si mai da si putin prin balti cu ele. Rezultatul...vibratii in volan din belsug.


  5. On 7/16/2021 at 7:56 AM, Ujio said:

    Scuza-mi exprimarea dar daca te iei doar dupa ce scrie doar,esti credul,limitat sau macar slab dotat intelectual.

    Mai usor cu limbajul! Tocmai asta iti spuneam...ca am luat si eu originale si nu au stantat nimic altceva decat volvo. Nu e nevoie sa bat drumul pana la tine ca am in garaj atat cutiie cat si pungile cu care au venit. In rest esi liber sa iti pui ce vrei ...eu am scris ca pe ATE am avut probleme.


  6. eu am facut prostia cu ATE. In nici 2000km vibra volanul. am pierdut banii pe un set de placute ATE, 2 discuri ATE si manopera la un ,,specialist,, pe care momentan ma aptin sa ii dau numele. De o saptamana merg pe original. Puse cu manuta mea. Adica suruburi si prezoane stranse la cuplu cu dinamometrica, curatat culisantii, port-etrierii si vaselina ceramica unde trebuie. M-am invatat minte!


  7. Asta e calitatea umana din ziua de astazi... Sincer...mi-aș dori ca membri forumului sa se prezininte mai in amanunt. Eventual cu o fotografie. Poate asa nu ii mai vine melteanului sa arunce cu rahat  la voia intamplarii. Aia cu protectia datelor personale...ma cam lasa rece! Cine accepta bine cine nu e liber sa place!


  8. 18 hours ago, Alex23cristian said:

    Si daca vroiati sa faceti un forum volvo pentru aia ^batranii^, in care sa va povestiti voi aventurile cu masina trebuia sa limitati accesul.

    Se vede ca n-ai inteles nimic...Maurice iti vorbeste de atitudine si de ”buca”, tu te faci ca nu intelegi! 

    1 person likes this