• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

VladT93

Membru
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VladT93

 1. Erori tester Bosch Volvo S80 2.4 D5

  Multumesc pentru sfaturi, astazi am mai mers cu ea si cateodata dispare eroarea de ABS si iar apare.In legatura cu zgomotul cand virez mai tare in partea stanga ai avea idee de la ce ar putea sa fie?Ca si cum ar atinge ceva. Mersi inca o data!
 2. Buna ziua, am fost de curand la o constatare pentru un Volvo S80 din 2005, motor 2.4 D5 si diagnoza.Pe tester apar erorile atasate mai jos.Niste sfaturi la ce ar trebui verificat mai amanuntit?  Apare eroare de ABS/ Anti skid service required si brake asist service required + martor ABS in bord, cineva mi-a spus ca poate fi inelul ABS (trebuie inlocuit). Totodata se aude un mic suierat la accelerari, nu insa tot timpul, si un zgomot ca si cum ar atinge ceva doar cand virez mai tare stanga (posibil flansa amortizor?).Am mai citit posturi vechi cu acelasi simptom.V-as fi mai mult decat recunoscator daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, sau un service / meserias bun in jud. Bacau.Multumesc!