thegame1983

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About thegame1983

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bacau
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2014
  • Fabricatie 2 0
  1. Bună ziua, am facut ieri revizia(filtrele si uleiul)cand am plecat de la service la primii metrii mi a apărut eroarea în bord Beperkt motor-vermogen(bănuiesc ca puterea motorului slaba),masina tragea foarte slab(cu pedala la fund accelera greu).m-am întors la service, au verificat mufele, au pus testerul si au șters eroarea, apoi a mers fără probleme. Astazi la plecare ,aceeași eroare,  dar și a revenit după 2 -3 minute.Care ar putea fi cauza?înainte de revizie nu aveam probleme
  2. Pedala ambreiaj

    Primele 2 au fost Sachs ,acum am pus Fte,daca pica și asta ii pun OE ....
  3. Pedala ambreiaj

    Iar s a blocat,mâine ma duc iar la service
  4. Pedala ambreiaj

    Au schimbat piesa si pana acum (3 sapt)nu am mai avut probleme
  5. Pedala ambreiaj

    Mulțumesc!ma duc din nou la.service sa vad ce zic...
  6. Pedala ambreiaj

    Buna seara, va scriu cu următoarea problema,masina este s60 2014 1.6 d: prima data s a blocat pedala de ambreiaj la jumatate (se apasa pana la fund dar nu se ridica decât pana la jumatate ),am.ridicat o cu piciorul și o perioada a fost ok.Dupa o perioada a început sa faca mai des,pana a ramas la fund și nu se mai ridica de loc,nici nu mai întra în viteza.am ajuns la service pe platforma am schimbat pompa de ambreiaj a fost ok dar dupa doua săptămâni a revenit la problema inițială, pedala de ambreiaj nu urca decât pana la jumătate.(nu tot timpul, preponderent când e in marșarier si parchez  dar s a întâmplat o data si în trafic). Care ar putea fi problema?(e schimbat kitul de ambreiaj si volanta acum 6 luni)
  7. Navigație volvo s60 2014

    Salut!am rezolvat din setarea telefonului ,teathering prin bluetooth.(nu are locas pt sim)
  8. Buna seara!va rog sa ma ajutati cu următoarea problemă!Nu reusesc sa ma conectez la internet pe navigația mașinii prin bluetooth-ul telefonului(în internet settings doar optiunea asta o am nu si wi-fi)deși ma pot conecta prin BT si sa efectuez/primesc apeluri telefonice etc.Ce trebuie sa fac?