Adam

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

4 Followers

About Adam

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Auto Volvo 850 t-5
  1. nu mai porneste

    Arad..nu resuses sa-l descarc...are 270 MB..am sa mai incerc
  2. nu mai porneste

    M-am uitat si la furtune...erau curate..Pentru capi: inainte de a schimba semeringurile imi consuma 2L la 7000 km...iar acum ramane de vazut...Simptomele sunt identice -identice ca la tine.
  3. nu mai porneste

    Maine am sa fac unul si am sa-l postez....nu stiu ce sa mai fac..mersi
  4. nu mai porneste

    Maine intentionez sa-i masor compresia.....si sa mai fac anumite teste,,,,am descfacut doua bujii si sunt curate...la alceva nu ma gandesc...dar daca e vorba de segmentare eu nu o mai fac. ar mai putea sa fie alceva?
  5. nu mai porneste

    Va multumesc pentru ajutor si sustinere ..am pornit masina.distributia nu a fost pusa la semne cum trebuie....porneste foarte bine...trage foarte bine, dar schimbarea semeringurilor nu a dat restultatul scontat...se pare ca nu mai scoate asa de mult fum....dar.......cred ca necesita o segmentare...in fine...(....)...am sa revin la primele mele iubiri....(desi prima mea masina la 18 ani a fost un 850, 2.5,20 valve)....(...)....daca cineva e interesat pentru masina va anunt oficial: DE VANZARE!!!!!!!!!!!
  6. nu mai porneste

    Nu stiu caum sa fac asta. am dat borna jos, gandindu-ma ca poate se reseteaza ceva....Semnele de la distributie sunt bune?NU sunt oare alte semne?
  7. nu mai porneste

    am verificat la ventil.Vine benzina. Scanteia e buna. Acum merg sa iau ceva documentatie...Cred totusi ca e distributia
  8. nu mai porneste

    Salut! Sambata impreuna cu un amic am vrut sa ne descoperim valentele noastre artistice in domeniul mecanicii.Avand un garaj echipat , culegand in prealabil niste date ne-am pus sa schimbam semeringurile de la supape.Treaba a decurs foarte bine , dar cand am dat jos distributia (forte increzatori pe aptitudinile noastre) nu am mai facut semne bazandu-ne pe semnele de la aprindere, de la senzorul de rotatie si fulie.Dupa ce am pus ditributia la loc am facut o proba la rece pt a verifica daca nu cumva se blocheaza motorul.Verdict: totul parea in regula. Cand ne-am decis sa pornim motorul am observat, cu stupoare, ca motorul nu vrea sa porneasca. Am verificat aprinderea si alimentarea...nicio problema.Ce poate sa fie? Eu banuiesc distributia. Ma poate ajuta cineva cu o schema? Va rog mult.
  9. un t-5 .155kw.de vanzare pt.piese

    imi cer scuze pentru intarziere...nu am reusit sa cumpar masina....au fost mai multe interese....dar masinuta inca nu e vanduta......nu am sa ma las batut deoarece chiar am nevoie de motor..ms pt intelegere