SebastianM

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About SebastianM

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj Napoca
  • Auto Volvo S80
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Schimbare simering planetara

    Salut, Multumesc pentru promtitudine si raspuns.Masina e echipata cu cutie automata,6 viteze. Solutia e la fel si in cazul meu?Daca da,am sa transmit si eu mai departe solutia mecanicilor.
  2. Va salut, .Azi am facut revizia la S80 din 2011 motor D3, si mi-au zis mecanicii ca e o scurgere pe la simeringul de la planetara  pe stanga.Ne avand service volvo la Oradea,imi fac service-ul la mercedes.Mecanicii ziceau ca in momentul in care se va schimba simeringul se va pierde putin ulei din cutie si ca ar fi 2 vainate:sa inlocuiasca tot uleiul din cutie(dar nu s-ar baga la operatiunea asta ei ne mai facand asta vreun volvo) sau sa complecteze cu ulei in cutie dupa ce schimba simeringul.Problema e ca nu se stie cu cat sa se complecteze masina neavand joja. Mi era si a 3-a varinta in care ziceau ca au mai schimbat la masini la care nu a curs apropae deloc ulei. Intrebarea este care ar fi procedura optima sau cum se rezlizeaza schimbarea simeringului fara sa am vreun risc la cutie?  
  3. Va salut.As avea nenvoie de un sfat.De ceva vreme1-2 luni imi apare in bord mesaj:DRIVe Start/stop service repair.Am inteles ca se poate face battery reset la unle modele.Functia de start stop  e dezactivata.As dori sa stiu si daca pot pune o baterie normala sau doar start/stop pe masina (am inteles de la mecanic ca functia de oprire/pornire folosita foarte des solicita mult motorul/angrenajele)?
  4. Va salut.As avea nenvoie de un sfat.De ceva vreme1-2 luni imi apare in bord mesaj:DRIVe Start/stop service repair.Am inteles ca se poate face battery reset la unle modele.Functia de start stop  e dezactivata.As dori sa stiu si daca pot pune o baterie normala sau doar start/stop pe masina (am inteles de la mecanic ca functia de oprire/pornire folosita foarte des solicita mult motorul/angrenajele)?
  5. Va salut.As avea nenvoie de un sfat.De ceva vreme1-2 luni imi apare in bord mesaj:DRIVe Start/stop service repair.Am inteles ca se poate face battery reset la unle modele.Functia de start stop  e dezactivata.As dori sa stiu si daca pot pune o baterie normala sau doar start/stop pe masina (am inteles de la mecanic ca functia de oprire/pornire folosita foarte des solicita mult motorul/angrenajele)?
  6. Consum urban S80

    Multumesc pentru raspuns.Am sa incep de acolo.
  7. Consum urban S80

    Multumesc frumos petru raspuns BogdanG.. Cam la ce pret se ridica upgrade-ul si unde se poate face?doar Bucuresti? Am am decoperit o problema acum dupa o ploaie mai serioasa,pe partea pasagerului dreapta fata a intrat apa ,am gasit presul si covutul ud.Nu am trapa,am vazut pe forum ca la cei cu trapa se infunda scurgerile.Aveti idee ce ar trebui desfundat,unde ar trebui umblat?
  8. Consum urban S80

    Buna ziua,sunt proaspatul posesor al unui Volo S80 Summum automat 12okw 2012.Masina are 297000 iar cand am cumparat-o i-am facut un schimb de ulei si filtre(motorina,aer,habitaclu,ulei).As avea trei intrebari la care poate ma ajuta cei cu car e cunosc mai bine modelul si marca: 1.Dimineata la pornire primii 2 km cutia parca smuceste putin cand schimba 1-2-3.Dupa aprox 2 km schimba fara probleme.Mentionez ca am dus masina la mecanic (Volvo Budapesta) iar acesat a zis ca nu pare sa fie o cutie cu probleme.Mentionez ca nu detin o carte de service sau istoricul complect al masinii,deci nu stiu daca a fost schimbat uleiul in cutie sau nu. 2.In oras (Cluj) cu clima pornita am un consulm de 12,5-13.Este ok?Sincer ma asteptam la un consum de pana in 10% avand in vedere ca cartea ii da in regim urban 7.1%. 3.Cureaua de la alternator se schimba anual la fiecare schimb de ulei?Am inteles ca cureaua alternatorului la volvo e una din problemele frecvente. Va multumesc.